Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разузнавателна информация, че САЩ искат голяма територия в Добруджа за стартови позиции на техни ракети, стресна мрежата (КАРТА)

Всички, които се намират в момента в този почти обезлюден район на България, ще бъдат обезщетени и буквално изселени от района, твърди Мариела Нордел с пост в личния си фейсбук профил

Топ кулинарката Мариела Нордел, която преди време се обърна към ¿-кр@ ин ските бежанци с думите: „Кажете истината, че бягате от фашисткия режим у вас, а не от Путин!“, сега взриви социалната мрежа Фесйбук с твърдение за „истинската цел“ на посещението на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин у нас.

„Тоя патладжан не дойде за оръжието. Дойде за българска земя

И то, Добруджанска земя. И шистов газ
“, написа Норнел и уточни следното:

„Todor Huklev - САЩ са поискали част от територията на България, ограденото пространство на картата, която виждате в началото, за да си разположат всички ракети и ракетни установки!

Според информацията, която се споделя от разузнавателните служби на редица държави на Балканският полуостров, зоната ще е военна и в нея няма да имат право да живеят български граждани. Всички, които се намират в момента в този почти обезлюден район на България, ще бъдат обезщетени и буквално изселени от района!

Новата зона, която все още не е нaзована с име от НАТО вече е договорена с българското правителство, за да може силите на алианса да разположат военната техника с която да бранят източният фронт на съюза“.

Постът на Нордел започна масово да се споделя из Фейсбук, както и да събира куп коментари.

Превърналата се във вайръл новина в социалните мрежи засега няма никакво официално потвърждение от българското правителство, САЩ и НАТО.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Разузнавателна информация, че САЩ искат голяма територия в Добруджа за стартови позиции на техни ракети, стресна мрежата КАРТА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!