Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Младежи от ГЕРБ причакаха Асен Василев с белезници пред БТВ

Кадър БТВ

Младежи от ГЕРБ, "въоръжени" с белезници, дебнаха вчера вечарта финансовия министър Асен Василев край НДК.

Те искаха да го причакат след негово телевизионно участие в бТВ и да му връчат символично белезниците. На място пристигнаха полиция и жандармерия, за да предотватят екшън. За случилото се разказа във фейсбук Николай Алгафари, член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ, предаде БТВ, цитира Стандарт.

"С група колеги решихме да изчакаме г-н министъра преди участието му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 г. в затвора. Нали така ни се заканваше по телевизора смелчагата! Какво се случи обаче - на влизане Василев влезе от задния вход и избегна срещата с нас.

Решихме да го изчакаме на излизане, може да е бързал за ефир. Чакахме любезно и на трите изхода на бтв. През това време на всеки от трите входа дойдоха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията - общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени!А ние само искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще ходят пеш и ще говорят с всеки гражданин.Ефирният мъжкар обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме само задницата на министерския му автомобил", написа Алгафари. 

По-рано, по време на участието си в предаването "120 минути", Василев заяви, че според него МВР е събрало достатъчно доказателства, за да започне разследване на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Развръзка още няма, прокуратурата продължава да се обяснява и да подава грешна информация, посочи вицепремиерът. "Последната ме изуми – днес казаха, че не може по видеоконферентна връзка да разпитат свидетели в чужбина, явно не си познават наказателно–процесуалния кодекс", отбеляза Асен Василев. 

По думите му управляващата коалиция е абсолютно стабилна - няма проблеми, няма разногласия. "Видяхте минахме през смяна на министър, пак нямаше проблеми. Така че аз не очаквам някакви сътресения", заяви той. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Младежи от ГЕРБ причакаха Асен Василев с белезници пред БТВ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!