Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На Путин ли е яхтата "Шехерезада" за $700 млн.?

На Путин ли е яхтата 'Шехерезада' за $700 млн.?

Всички служители на фамозния плавателен съд са на щат във Федералната служба за охрана

В тосканското пристанище "Марина ди Карара" стои закотвена загадъчната яхта "Шехерезада". Тя струва 700 милиарда рубли. Дълга е 140 метра и е на 6 етажа. Има всичко, каквото може да си представите - две площадки за хеликоптери, басейн, спа комплекс, салон за красота, огромна гостна и царски каюти.

"Шехерезада" заема 3 място в света за най-големите и скъпи яхти. В този списък са и плавателните съдове на Роман Абрамович и на Алишер Усманов , която сега е арестувана.

Но единствено за "Шехерезада" в този списък не е отбелязано на кого принадлежи. Мнозина пишат, че това е яхтата на Путин, сред които и "Ню Йорк Таймс", но убедителни доказателства, че това е така, за съжаление засега няма.

Мария Певчих, сопровождавшая Навального, рассказала о доставке бутылок из  Томска в Берлин - Новости – Политика – Коммерсантъ

Мария Певчих

Към момента "Шехерезада" не е арестувана. Това означава, че нито полицията, нито журналистите имат доказателства, че тя е на руския президент.

Капитан на лодката е Гай Бенет-Пиърс. Той е единственият чужденец в списъка, всички останали са руснаци. Те летят със самолет до Италия, за да отидат на работа на яхтата. Почти всички работят във ФСО - Федералната Служба за Охрана. Това се доказва с проверка в публични регистри, както и с имената им в телефонни приложения, където са записани с ФСО. Проведени са били и разговори с някои от екипажа.

"Не мога да намеря по-добро доказателство от това, че тази яхта е на Путин", казва Мария Певчих, руска журналистка от "Фонда за борба с корупцията".

Луксозната яхта, която се оценява на 700 млн. долара, е дълга 140 метра. На първия етаж са разположени технически помещения - кухня, столова, място за провеждане на събрания и зона за отдих на екипажа.

Централният вход се намира на главната палуба, а под нея са разположени 6 каюти за гости, трапезария, спа, различни видове сауни.

На горната палуба се намира голяма гостна със столова, две каюти за ВИП персони и дори технически роял, който може да свири сам.

Над тях е палубата на собственика. Тя е разделена на две зони. Едната за господаря на яхтата с всички екстри - вана с джакузи, спа зона и работен кабинет. Другата - за неговата спътница.

Над тях е каютата на капитана, а най-отгоре е т.нар. слънчева палуба, където се вижда джакузи. Там има технически помещения.

На главната палуба на яхтата има и хангар за вертолети. При необходимост хеликоптерът се спуска вътре, за да не пречи на разходката по палубата.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: На Путин ли е яхтата "Шехерезада" за $700 млн.? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!