Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бивш министър: Бойко е „брониран”, край с арестите

Бивш министър: Бойко е „брониран”, край с арестите

"Законът е бил приложен по начин, по който правата са били защитени, макар и накърнени. Ефектът беше повече политически, а не юридически. Кирил Петков беше подведен, влезе с жар в тази игра, но остана разочарован. Борисов беше "брониран".

Не виждам вече кой ще пристъпи към действие, ако се намерят основания да бъде задържан". Това заяви бившият правосъден министър Антон Станков в "На фокус с Лора Крумова".

По думите му НПК не позволява в досъдебната фаза разпит на Божков като свидетел. "Имало е видеоконферентен разговор, но той е бил с цел сведения", подчерта той. И попита дали протоколите за изземване са представени за одобрение пред съд.

От своя страна бившият градски прокурор Николай Кокинов посочи, че досъдебното производство за задържането на Борисов, Горанов и Арнаудова се води от некомпетентен орган.

"То беше докладвано в СГС, която каза, че доказателствата са недостатъчни за повдигане на обвинение. Това бе опит да се заобиколи процедурата. Всичко тръгна от войната между МВР и прокуратурата", смята той. И допълва, че законът не е съвсем правилно приложен при арестите.

И двамата не вярват, че може да бъде търсена отговорност за показанията на Кирил Петков по случая с арестите на тримата от ГЕРБ.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Бивш министър: Бойко е „брониран”, край с арестите - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!