Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българите наемци ли сме?

Николай Марков - Posts | Facebook

Българите наемци ли сме или живеем в суверена държава на хиляди години?

Това което ни предложи ЕС и НАТО е да живеем с 300-400 лева на месец /разбирайте с около 13 лева на ден/. За работещите бедни, които нямат и един милион граждани, великия и богат ЕС предлага малко над 1000 лева заплата или 500 евро, колкото са социалните помощи в почти фалиралата държава САЩ и под социалните помощи в сринатите икономики на държавите от централна Европа. След почти 20 години членство ние получаваме даровете на ЕС под формата на тотална бедност! И унижения.

Вчера говорителят на САЩ за ¿-кр@й н@, мосю з€л€н с₭и, направи заявка за почти неизбежна Трета световна война. Зная, че ви звучи като мистичен разказ, но и преди започването на ПСВ и ВСВ хората на тази кървава планета не са вярвали, че това е възможно. Дори във вестниците издадени два дни преди започването на конфликта не са отразени някакви притеснения от тях. И изведнъж, дум! Така работи този материален свят. Доскорошните конспиративни теории за човешки апакалипсис и пълна редукция на човечеството, новият ноев ковчег и прочее започват да се приближават до вратите на домовете ни. Не защото някаква си мижава територия на планетата с името "¿-кр@й н@" се бори за американските и европейски интереси на нея, а защото замисълът на големите играчи зад завесата включва формален повод за световна война, настройка на общественото съзнание в посока на неизбежна война, мотивация на световния елит и граждани да воюват и като последна фаза следва пълно разгръщане на военните действия и постигане на очакваните от тях резултати. И вие трябва да направите всичко това защото сте убедени че го искате, но не знаете как стигнахте до желанието си да умирате. Да погребвате децата си.

И за какво трябва да умирате?

За онези дарени от ЕС за вас 400 лева или за другите 1000 нищо не означаващи лева, които "цивилизования свят" ви е определил? За американските интереси в света ли? Да не би защото някой друг ваш съгражданин има различно от вашето мнение по въпроса? Защото искате да се "пробвате" в истинска война и така да усетите себе си и вътрешните си проблеми? Защото сте толкова забогатели, нямате никакви финансови задължения и ще браните с вашата и кръвта на децата си голямото ви богатство? Да не би заради европейските ценности да искате кървава война на всяка цена? Питам, просто питам. Правя го днес когато все още сте живи, имате физическо тяло, глас, разум и сърце. Утре може да нямате тези екстри. И в крайна сметка българите наемници ли сме на евроатлантическото нищо, което ни се предлага с апломб? И се изразява от шепа наемници-еничари.

Не съм наемник, нито предател и...отказвам да бъда! Не, не и не.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!