Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бандит опроверга страданията на Бойко в ареста – НЯМА ПРОШКА: МВР пак иска ареста на Борисов

Бивш затворник се усъмни в думите на Бойко Борисов, че е спал на пейка по време на ареста си преди ден. "Пейки няма от години в нито една килия, според мен бившият премиер е настанен в уютна стаичка с диванче', категоричен е пред Lupa.bg столичен рецидивист, който преди една седмица излезе на свобода от Софийския централен затвор.

Бандитът не вярва, че Бойко е имал тежка вечер по време на задържането.

Според него той е разполагал с уютна стаичка, в която му е било осигурено всичко, което му е нужно да прекара добре нощта.

Рецидивистът е силно изненадан от оплакванията на лидера на ГЕРБ и припомня колко хора самият Бойко Борисов е вкарал зад решетките. "Иначе той заслужава да види какво е да му вземат свободата", категоричен бе престъпникът.

Новината, че силната персона е арестувана, предизвикала истински бум в Софийския централен затвор.

Въпреки това осъдените там не били толкова наивни и изобщо не вярвали, че бившият премиер може да им стане съсед по килия.

Проверка на Lupa.bg показа, че в най-големият ни пандиз чувствата към Бойко са раздвоени. Там има и много симпатизанти на политика, но и много хора, които потривали ръце и казвали през усмивка: "Нека дойде при нас".

Медията ни научи още, че в досието на тартора на затвора Янко Ваташки пишело,. че той е противник на ГЕРБ и искал да сваля властта на Бойко Борисов.

Припомняме, че Бойко беше задържан по културен начин късно вечерта и откаран с кола ареста, където изкара повече от една нощ. По-късно бившият премиер бе освободен и в момента ведомството на Бойко Рашков иска той да бъде обвинен от прокурорите.

НЯМА ПРОШКА: МВР пак иска ареста на Бойко Борисов

МВР отново входира проектите на постановления за повдигане на обвинение на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

Причината, според ведомството е, че при публикуването на описите по разследването, прокуратурата е пропуснала придружителното писмо, изпратено от полицията, уточни БНТ.

След ареста на лидера на ГЕРБ, бившия финансов министър Владислав Горанов и пиара на ГЕРБ Севдалина Арнаудова прокуратурата обяви, че няма доказателства, но има тежки процесуални нарушения, допуснати от разследващите полицаи.

На извънредния брифинг в четвъртък премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков контраатакуваха с аргумента, че прокуратурата извършва тежък саботаж на разследването.

Софийският градски съд днес трябва да се произнесе и дали одобрява или не протоколите за обиск в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, тъй като тези действия са проведени „по неотложност“, без предварително съдебно разрешение.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Бандит опроверга пред Lupa.bg страданията на Бойко в ареста - Lupa BG

НЯМА ПРОШКА: МВР пак иска ареста на Бойко Борисов - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!