Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вписана ли е тази фирма в списъка на длъжниците на НАП с дългове от над 1 000 000 000 (един милиард) лева?


Може да бъде изображение с 1 човек

Димитър Байрактаров

Много хора ме молят да коментирам ситуацията от последните дни! Хората искат да знаят, вярно ли е това, че Гешев и прокуратурата закрилят Борисов?
За да се отговори на тези въпроси ще трябва да ви върна много години назад във времето! Бих препоръчал на Krum Savov не да кани младоците от "Бивол", а да покани собственикът на този сайт. Нека той да разкаже за фирмата "Тео Интернешънъл" и с какво се е занимавала тази фирма. Ще помогна с въпросите, които трябва да са следните според мен:

- Кога е създадена фирмата "Тео Интернешънъл"?

- Какво е участието на Борисов в тази фирма и кои са съдружниците в нея?

- Занимавала ли се е тази фирма с производство и контрабанда на цигари Marlboro в бургаския квартал Крайморие?

- Вписана ли е тази фирма в списъка на длъжниците на НАП с дългове от над 1 000 000 000 (един милиард) лева?

- Управляват ли към днешна дата съдружници от тази фирма банка с американски капитали?

- Ако Борисов е заграбил милиони или милиарди, къде са тези пари и как така въздесъщите американци не са засекли техния път?

Ще помогна с предварителна информация, че въпросната фирма е създадена през далечната 1994 година. По това време Гешев дори не е мечтал, че ще стане главен прокурор. Главен прокурор е покойния Иван Татарчев. От тази година насам започва главоломната кариера на Борисов и тя винаги е била закриляна от "Козяк", а не от който и да е главен прокурор през този 28 годишен период! Подчинено на Козяк е и днешното правителство, което се вижда от всички, но удобно се премълчава, че просто Киро също трябваше да е клиент на прокуратурата по чл. 313 от НК. Всичко в тази държава от времето на нашите демократи -хуманисти се контролира от "Козяк" и затова сме на това дередже! Да припомня на Krum Savov и случая "Ало, Ваньо!", който е от далечната 2011 година и... представете си, главен прокурор отново не е Гешев! Ролята на закрилник отново се изпълнява от "Козяк".

В днешно време, когато липсват нормални медии, а на истинските журналисти им е отнета възможността да правят публицистични и разследващи предавания, публиката лесно може да бъде манипулирана!

Всичко това го пиша, за да разбере поне моята аудитория, че през годините Борисов е можело да бъде задържан за какво ли не, но задържането му онзи ден бе правен абсурд, който със сигурност е имал друга цел, която отново е зададена от "Козяк". Бъдете здрави!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!