Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин свикал пресконференция за... ВОЙНАТА НА СЕМЕЙСТВО БАЙДЪН

May be an image of 6 people and people standing

ХарварТ Майка

Путин свикал пресконференция. Един от жирналистите, американец, не спирал да ръкомаха и да иска думата.

- Заповядайте. Задайте си въпроса. - строго казал Путин.

- То моето не е въпрос, а констатация. Някой трябва да ви го каже. Вие нямате демокрация, в САЩ например, има в пъти по-голяма свобода на словото. Ето, ако сега ида на центъра на Вашингтон и изкрещя: "F*ck you, Biden!", никой нищо няма да ми направи!

Путин се засмял и казал:
- Че то и в Москва ако идеш на Червения площад и изкрещиш: "F*ck you, Biden!", никой нищо няма да ти направи..

ВОЙНАТА НА СЕМЕЙСТВО БАЙДЪН

Елена Гунчева
* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като човек, българка и гражданин.

Сенилният Бай Дън праща дипломати и министри като цветарки да обикалят Източна Европа и да изнудват държавите да си пратят оръжието на шута им з€л€н с₭и. Ама съвсем миролюбиво, да не си помислите нещо!

Може да бъде изображение с 3 души и изправени хора

Войната дори не е между САЩ и Русия. А между Русия и интересите на семейство Байдън. Със защитата на синчето му - корумпиран наркоман, окрал милиони долари от ¿-кр@й н@. С грубата намеса на татко Бай Дън, който за 24 часа смени главният прокурор на ¿-кр@й н@, който си позволи да задава въпроси за синчето му. С печалбите им от ¿-кр@й н@. Семейни работи, нали? Биологичното оръжие също си е семейна работа, направо семейна тайна. Затова сега въвлякоха цял свят във война, за да не се развее по света мръсното им бельо.

Те иначе са едни таквиз миротворци. Само където живеят от войните и смъртта. Най-задлъжнялата държава на планетата. Най-агресивната. Най-наглата. Всъщност сега и най-уплашената. Защото проблемът не е ¿-кр@й н@. Проблемът е, че доларовата система на запплащане в света започна да се измества от големи играчи. Проблемът е, че ще се разкрият биологичните им опити и кой знае какво ще излезе наяве. Проблемът е, че може да се разкрие как са правили опити с биологични оръжия върху хора, по-скоро войници. Проблемът е, че шутът з€л€н с₭и мож да е осигурявал коридор за наркотици /е, слухове, де/.

Проблемът е, че Русия няма да ги пожали и няма да се спре, докато не изчисти нацистите до границата си. Дори заради семейство Байдън няма да се спре! Проблемът е, че много хора по света подкрепят Русия и упрекват САЩ за тази война. Проблемът е, и че го правят много държави. Дребни, незначителни държави като Китай например. Както би казал Кирил Петков - бензиностанция с ориз!

Та, сега целият свят е в световна криза заради войната на семейство Байдън. Не се ли чувствате 觧иоти с тези парцали по профилите??!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!