Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев съобщи, че "правителството е решило да съсипе българския бизнес и семейства"!

May be an image of 1 person and text
The Sofia Times - Posts | Facebook

Йордан Халачев

Асен Василев съобщи, че "правителството е решило да съсипе българския бизнес и семейства"!

Преговори за нов договор с "Газпром" няма да има. Старият договор изтича в края на годината и правителството "на инат" няма да предприема стъпки за неговото подновяване. Тази налудничава позиция се изказва за пъви път. Съществото, най-нагло призна– "Да", цените ще бъдат по-високи.

"Каквото и да поискат американските партньори от нас, решението е на България. Ние сме в НАТО", обясни Василев.

Изгонването на 10 руски дипломати е инициатива на Европа, призна съществото и отрече да има връзка между този акт и посещението на Лойд Остин у нас.

Йордан Халачев

Кирил Петков днес подмени решението на Правителството, на което е Министър председател, и решението на КСНС при Президента от 15.02.2022 г.,за създаването на "Батальонна бойна група под българско командване" в НАТО!

Подмени и двете решения за "Българската бойна група",която вече самоволно вкара под командването на върховния главнокомандващ на НАТО за Европа.

На 15.02.2022 г. се проведе КСНС при Президента за състоянието на армията и кризата в ¿-кр@й н@.България е оповестила планове да вземе участие в подсилването на Източния фланг на НАТО с основаване на Батальонна бойна група под българско командване само с възможна поддръжка на съюзнически сили, поради дефицита на запаси.

Да си припомним 26.01.2022 г.:Министерският съвет изслуша доклад на министъра на отбраната за ситуацията НАТО-Русия.

Министърът на отбраната Стефан Янев,(все още не се бяха освободили от последния българин в правителството), пред журналисти след заседанието на Министерския съвет ни зарадва:
Развитието на собствения отбранителен потенциал трябва да бъде в посока подготовка на това, което се нарича Батальонна бойна група от български войски под българско командване с използване на националната командна верига", посочи Янев.
Това бе българската позиция в рамките на обсъжданите мерки в НАТО.
Не съм чувал да има друго решение на Правителството и друго решението на КСНС при Президента или решение на НС за "Българската бойна група",под командването на върховния главнокомандващ на НАТО за Европа.
Който знае за друго решение,моля да ме поправи веднага.
Кирил Петков днес:"САЩ се съгласиха да предоставят една рота "Страйкър". Това е силен знак към всички наши съюзници в НАТО и се надявам, че и други държави ще изпратят своите елементи към българската бойна група. Тази група ще е под командването на върховния главнокомандващ на НАТО за Европа и ще предложим българин за командир на бойната група", заяви Кирил Петков.
Много е важно да има оперативна съвместимост да работим заедно", допълни Остин.
Под тези приказки прозира идея за нещо повече от "Координациония център на НАТО във Варна". Прозират американски намерения за Щаб и Команден пунк на САЩ и/или НАТО вместо Координационен център на НАТО във Варна,който щеше само да обобщава информация за Черно море.
Центърът уж, нямаше да има командни функции и нямаше да превърне България в цел,
се пънеха от политическото и военното ръководство в отбраната.
Първо координационният център щеше да е национален, но след срещата Борисов - Тръмп,(където първият си купуваше индулгенция за невинност),стана ясно, че ще обединява информация от трите черноморски държави в НАТО.
Сега думите на Остин, са доста тревожни за сигурността на България.

Йордан Халачев

На вниманието на умнокрасивите стратези и жълтопаркетните евроатлантически,мераклии на разполагането на натовски
щабове,чужди войски,командни пунктове,
радиолокационни станции,складове с
боеприпаси,самолети и кораби в България:
Русия унищожи днес,най-вероятно от Крим,с бреговата ракетна система "Бастион", центровете за радио и електронно разузнаване на въоръжените сили на ¿-кр@й н@, край О де с@.
А,вчера 18 март, за първи път използва хиперзвуковата ракетна система "Кинжал" в реални бойни действия.
„Авиационна ракетна система „Кинжал“ с хиперзвукови аеробалистични ракети, унищожи голям подземен склад за ракети и авиационни боеприпаси на ¿-кр@ ин ските войски в село Делятин, Ивано-Франковска област.
Като носител на тази ракета се използваха модифицирана версия на прехващача МиГ-31К и бомбардировач Ту-22М3М.
Ние,не знаем дори, за какво американците използват летищата,които ГЕРБ им подари,дори без да плащат наем,но ползват пълна екстериториалност! Не знаем,дали от там, няма да ни докарат беля на кухите глави.
Кирчо е нарушил решенията на КС по Национална сигурност и пред Лойд Остин е клекнал за многонационална бойна група у нас,за американска рота с бронетранспортьори "Страйкър" и подчинена на НАТО,а не на България. Анонсираната по-рано българска баталионна група,изчезна от дневния ред.
Последните дни се чува за над 930 чужди войници и снимки и видеа с чужда тежка техника, пълнят мрежата.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!