Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Митрофанова към Кирил Петков: Ще си платиш за всичко! (Путин превзема България без бой)

mitrofanova-kiril_600x400

Елеонора Митрофанова е бясна от поведението на Кирил Петков!

Руският посланик Елеонора Митрофанова обяви публично, че България ще си плати за враждебното отношение, което демонстрира към Русия, писа Actualno.com. Тя обвинява най-вече премиера Кирил Петков, по чието предложение бяха изгонени 10 руски дипломати.

Митрофанова публично заяви, че ще има жестоки последствия за българската държава, но намекна, че най-много те ще бъдат срещу премиера Петков, който се държи като русофоб.

Според руските медии Владимир Путин е хвърлил око на България, която счита за важен бъдещ съюзник. Той имал намерение да си върне влиянието в бившите тоталитарни държави.

Митрофанова се закани на Кирил Петков

Някои източници твърдят, че Русия ще нахлуе в България, след като се разправи с ¿-кр@й н@. Кирил Петков и цялото му правителство ще бъдат свалени на мига и заместени с проруско правителство, подобно на това в Грузия.

Целта на Путин е да овладее Черноморието, за да може Русия да си намали разходите за летен туризъм.

Митрофанова обяви също, че българският народ се различава значително от политиците си относно Русия. Той обича своята освободителка и желае България да излезе от НАТО и ЕС.

Кирил Петков демонстрира враждебност спрямо Русия не само по въпроса с дипломатите. На своя глава той обяви, че България няма да поднови договора с “Газпром”, което ще причини много щети на икономиката ни.

Руските медии са наясно, че в България има голям брой русофили, след като именно Митрофанова им го е съобщила. Ето защо те отбелязват, че руската армия ще бъде посрещната като освободителка, както беше през 1877 г. Българите жадуват Русия да ги освободи отново, този път от Запада, пишат в Русия.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Митрофанова към Кирил Петков: Ще си платиш за всичко! (Путин превзема България без бой)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!