Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъжат ви! Всички. И да, войната е към своя край в ¿-кр@й н@ и руската армия вече победи САЩ и държавите от НАТО

Николай Марков - Posts | Facebook

Лъжат ви! Всички.

Честно казано най-неразбирам симпатизантите на БСП? Вие, господа, наистина ли вярвате на Корнелия, че България не доставяла и никога няма да доставя оръжие на нацбатальоните? Какво ви казва вашата уж червена Корнелия, която пряко отговаря за военно-промишления комплекс?

Корнелия: "БСП има последователна политика и е против доставянето на бългрско оръжие за ¿-кр@й н@."

Кое от това изречение е истина според вас? Да вземем първата част, че БСП води "последователна политика". Ами не е последавателна, нито е политика. Корнелия само ви лъже последователно, но не защото прави политика, а защото лобито което стои зад гърба й иска тя да има ключова държавна позиция в определени сектори и те да са основните играчи в тях!!! Това нейно олигархично лоби не е от вчера! Второто твърдение в горното изречение е, че БСП е против доставянетето на българско оръжие в този конфликт. И това е лъжа, защото под ръководството на самата Корнелия, военно-промишления комплекс също доставя оръжие на нацитата, както го доставяше и Борисов. Нищо не е спирало, няма и да спре, докото вие се хващате на гола кука!

Penka Stefanova
Поискайте мораториум за износа на оръжие. Защото в момента всички оръжия отиват към ¿-кр@й н@, независимо на кого ги продава Арсенал

May be an image of text that says 'военна помощ за ¿-кр@й н@ от з—апада пво артилерия огнестрелни хеликоптери оръжия бронебойни оръжия белгия канада бронирана техника артилерийски снаряди бойно облекло муниции дронове медицински консумативи консум военни дажби хърватия чехия гориво дания естония финландия франция германия гърция ирландия италия латвия литва люксембург нидерландия норвегия полша португалия румъния словакия словения испания швеция турция великобритания сащ източници: библиотека на британския парламент, Popular Mechanics, евронюз ©FT'
Facebook

Тук Нинова ползва техниката на "изречената полуистина", която е техника от универсалната лъжа. Да, тя не изнася за ¿-кр@й н@, но изнася за Полша и през няколко други уредени канала, напълно съзнавайки, че това оръжие отива за убийството на хиляди руски войници. Прави го напълно съзнателно и целенасочено.

Ще ви кажа и друго. Българската държава по закон има пряка отговорност за осъществяване на конкрол върху крайния получател на оръжието! Нима този "контрол" не знае кой е крайния получател? И не знае, че труповете на руските войници са благодарение на това оръжия от България, дадено в ръцете на терористи-нацисти? И това днес го прави БСП и нейната лидерка Корнелия, която замени лобито на Борисов в този "бизнес" със соето лоби от червени олигарси. Как се чувствате вие, техните избиратели, когато сега знаете, че вашата Корнелия и вашето БСП е същата машина за смърт на руски военнослужащи, каквато машина за смърт беше и Борисов?

Ще кажете, че това е бизнес. Не, убийството на руснаци не е бизнес, а позор за българската държава и нация. Аз не ви говоря, че те се убиват само с Калашников и РПГ-та. Това се дребни играчки. Корнелия доставя системи за залпов огън, които бяха най-търсените в Ислямска държава и в света. С тях терористите успяха да преобърнат няколко пъти военните действия и с тях и няколко други неща нацитата в ¿-кр@й н@ искат да обърнат хода на военните действия. И вие сте съучастници! Съучастници в геноцид, както го определи руското командване. За последствията от сътрудничество с нацисти, вие се досещате.

Тази кървава баня уредена с български оръжия ще бъде отмъстена и в това не се съмнявайте. Когато дойде тихо денят и часа не пищете и не се надявайте на милост, защото всички вие бяхте слепи и глухи когато умираха руските войници. Правехте се, че не разбирате какво се случва и защо, така ви е удобно. Но рано или късно тяхната кръв ще дойде и върху нашите лица, няма прошка в тези неща. И тогава Корнелия, Кирчо, Бойко, Слави и прочее няма да бъдат тук защото тяхната работа и живот са отдавна уредени далеч оттук, но вие ще платите. Те имат милиони и милиарди зад гърба си, вие нямате нищо.

И да, войната е към своя край в ¿-кр@й н@ и руската армия вече победи САЩ и държавите от НАТО на разкритото бойното поле.

May be an image of 2 people and text
Facebook

Не слушайте и не гледайте ¿-кр@ ин ските фейкове, това са американски бълвочи. Не слушайте и нашите медии, защото и те са американски вкиснати боб чорби. Оръжията които доставя САЩ на ¿-кр@й н@ са технологични глупости, които не могат да обърнат нищо, но са калкулирани на тройни цени. Всеки си гледа своята игра и в ЕС е същото. Но отмъщението ще бъде поименно, неотменимо и напълно неочаквано.

Лъжат ви в очите! Всички минали и днешни ви лъжат, а спасението от тях дебне отвсякъде.

Мавроди Христов Мавродиев
Само да спомена нещо от петък .Звънах до магазина на Арсенал да попитам за една карабина която ме интересува ...оттоворът беше господине всичко налично е изчерпано и не се знае кога ще има за вътрешният пазар. Да България реално не изнася оръжие за ¿-кр@ ин а ...просто го прави американската фирма която изкупува същото по предварително подписаният договор много назад във времето ...това е !

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!