Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лойд Остин от София: САЩ няма да влезе във война с Русия – А НАС ЗАЩО НИ КАРАТЕ? Българи да загиват за американски интереси няма да стане!

May be an image of 4 people, people standing and text

Facebook">Елена ГунчеваFacebook">
* Публикацията изразява единствено и само МОЕТО ЛИЧНО мнение като човек, като българка и като гражданин.

А НАС ЗАЩО НИ КАРАТЕ?

Американският министър дойде да навести колонията и да ни залее с премъдрости. Какво точно се е договорил с Просто Киро, не се знае. Но надали е дошъл тук, за да се полюбува на простотиите му или да разгледа София. Стана ясно, че правителството се опасява да признае, че може да изпрати военна техника в ¿-кр@й н@ и да даде ракетните установки на нацистите. Съпротивата на българите срещу въвличането ни в чужда война стана ясна дори на Просто Киро, Лореал и прочие американски слуги.

Какво искаше Остин, тепърва ще разберем. Засега е ясно, че ще праща батальон на НАТО в България! Да го преведем - ЧУЖДИ ВОЙСКИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! С угодническата и мазнишка усмивка на Петков и на Заков. Вече американската техника пристигна. Имаме данни, за които чакам потвърждение, че сме изнесли оръжия в посока към ¿-кр@й н@.

И наглият американец заяви, че САЩ нямало да воюват с Русия! При положение, че точно те предизвикаха тази война - със синчето-наркоман на Байдън, назначено от тати си на сладка длъжност в ¿-кр@й н@, със смяната на главния прокурор на ¿-кр@й н@ за отрицателно време от самия Байдън, когато прокурорът си позволи да пита за далаверите на семейство Байдън там, с насърчаването им на военните нацистки отряди на aзов, с инсталирането на шута з€л€н с₭и на власт. ТАЗИ ВОЙНА Е НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ! И няма да избягат от тази отговорност и последствията.

Проблемът е, че въвличат всички нас в нея. САЩ, а впрочем и Израел, бежанци от ¿-кр@й н@ не приемат. Може би защото ги знаят какви са. Избягали от правосъдието нацисти сме длъжни да приемаме ние и да ги издържаме. При положение, че българите няма какво да ядат. И подпомагаме идващите с лъскави джипове ¿-кр@ ин ски мутри и нацисти! С благословията на Козяк!

Войната е тяхна, а не наша! И ние няма да я водим за тях! Българи да загиват за американски интереси няма да стане! НАТО показа отровната си същност и е въпрос на време светът да се промени!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!