Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След ареста: Байдън заличава от света Борисов!

May be an image of 6 people, people sitting, people standing and text
Facebook

Бойко Борисов вече е персона нонграта за САЩ!

Готвят ликвидирането на Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов изкара една нощ в ареста по заповед отвън. Правителството начело с Кирил Петков е изцяло проамериканско и изпълнява сляпо волята на САЩ.

В момента Америка е снела напълно ръце от Бойко Борисов и фактът, че той опитва да се върне на власт, като свали нейния пратеник Кирил Петков, изнервя Белия дом. Ето защо дойде и предупредителният знак с ареста на лидера на ГЕРБ.

САЩ погна жестоко Бойко Борисов

САЩ предупреди Борисов, че трябва да забрави отново да е премиер и да остави Петков да работи на спокойствие. Сега от самия Борисов зависи дали е разбрал предупреждението и дали ще се подчини.

Според някои информации, ако бившият премиер не се откаже завинаги от властта, ще бъде заличен физически, както се е случвало с други неудобни за САЩ политици в чужбина.

Както е известно, Бойко Борисов също приказваше потив Русия и възхваляваше Запада, но въртеше и бизнес с Владимир Путин, което доведе до построяването  на “Турски поток”. Кирил Петков в момента е изцяло вербуван от Запада и не смее да гъкне. Такъв премиер й трябва на България според Джо Байдън.

Затова нищо чудно скоро Борисов да бъде ликвидиран и да се успокои правителството на Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: След ареста: Байдън заличава от света Борисов!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!