Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За тези, все още вярващи, че ЕС и НАТО са истинските ни съюзници и можем да разчитаме на тях...

Може да бъде изображение с огън, дърво и на открито

Ludmil Etov

За тези, все още вярващи, че ЕС и НАТО са истинските ни съюзници и можем да разчитаме на тях, ще припомня един единствен път, когато България помоли НАТО, съюзниците си и ЕС за помощ. И какво се случи. Изводите от историята оставям на вас... Дано си правим поуките!

През 2007-ма година горяха планините и полята на България, положението беше сериозно и извън контрол. За първи път България се обърна с молба за помощ към НАТО-вския евроатлантическия център за координация и реагиране при бедствия, към ЕС и към Русия (http://news.ibox.bg/news/id_503993839)

И знаете ли какво стана? ЕС веднага ни отряза (http://dnes.dir.bg/news.php?id=1930335), а НАТО ни казаха в прав текст "България да не разчита на помощ от НАТО" (http://www.segabg.com/article.php?id=339847). Само нашия НАТО-вски съюзник Германия се отзова, като предложи да ни даде специализирани хеликоптери за гасене на пожари... под наем, срещу стотина хиляди евро на час. Е, то приятелството си е приятелство, ама бизнеса - бизнес, нали? 😉

И в крайна сметка единствено Русия изпрати специализирания си самолет за гасене на пожари ИЛ-76 БЕЗПЛАТНО (платихме само горивото на самолета и препаратите за гасене). За 30 часа положението с пожарите беше овладяно. http://news.ibox.bg/news/id_1305317892

Народа излезе и посрещна руските летци като спасители, с хляб и сол https://youtu.be/jhzafEMizxM

Единственото, което мога да кажа е народната мъдрост:

"Приятел в нужда се познава"

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!