Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американското правителство на България хитро пусна цирка с Бойко за да покрие готвените военнопрестъпни деяния

May be an image of 4 people, people standing and military uniform

Българи

Арестуването на Бойко е показно наказание от страна на колонизаторите за да се демонстрира на Кирил Петков, какво ще му се случи, ако не подпише за оръжията, които ще му поиска днес американския министър.

НИКОГА и по никакви повод Министър на отбраната на САЩ не не е идвал в България.

Каква може да е причината, ако не да ни отнемат и малкото ни останали оръжия. Разбира се, че няма да обсъждат отбраната на страната ни, както упорито се опитва да ни заблуждава Премиерът. Момчето, което не е пипало пушка през живота си, сега безочливо и целеустремено тласка цялата държава към участие във война.

Днес военнопрестъпникът Петков се очаква да подпише безусловно и коленопреклонно всичко каквото ще поискат от него американските му наставници.
Разговорите, които ще се проведат днес с Министър на отбраната на САЩ Лойд Остин ще бъдат близки до обикновен диктат. Вероятно на Петков ще му бъде предоставен един списък на нашите оръжия, които трябва да потеглят за ¿-кр@й н@ - безвъзмездно и без компенсации.

Няма изказване на Петков, в което той да не е заявявал безпрекословно послушание към САЩ и НАТО.

Нали за това го направиха Министър Председател на колонията си България - да слуша, да подписва, и да слага печати където му кажат. Видно е че той ще го направи с охота и блестяща усмивка, та дори може да им предложи и повече от това, което са му поискали. Ей така, просто за да спечели одобрение.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!