Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лавров: Русия няма да позволи прехвърляне на С-300 в ¿-кр@й н@

Йордан Халачев

Русия няма да позволи прехвърляне на С-300 в ¿-кр@й н@, каза Лавров, цитиран от "Руска пролет".

Съветските и руските системи за противоракетна отбрана по закон не могат да бъдат прехвърляни на трети страни, посочи пред "западните партньори" руският външен министър Сергей Лавров.

Прехвърлянето на С-300 от други държави в ¿-кр@й н@ ще бъде незаконно. Москва няма да допусне подобни действия, каза той.

Прехвърлянето на съветски системи за противовъздушна отбрана (ПВО) С-300 от други страни в ¿-кр@й н@ е невъзможно и ще се счита за незаконно. Москва няма да допусне подобни действия“
В същото време стана известно, че ¿-кр@ ин ската противовъздушна отбрана не е способна да порази изстрелваните ракети на руския ОТРК „Искандер“, тъй като тези сили не са претърпели задълбочена модернизация. За това пише NVL позовавайки се на Military Watch. /
Поглед Инфо

Днес,руските сили нанесоха за пръв път удари по град Лвов, бивша столица на Полша, на километи от полско-¿-кр@ ин ската граница.

Унищожено е летището,където се доставяха голяма част от въоръжението,получавано от САЩ и другите страни от НАТО.

Всеки товар с оръжие за ¿-кр@й н@ ще стане легитимна цел за Русия, каза Лавров.

„Поставихме много ясно да се разбере, че всеки товар, който ще влезе на територията на ¿-кр@й н@, за който смятаме, че превозва оръжие, ще стане легитимна цел“, подчерта министърът.

Ден преди това Социалистическата партия на България се противопостави на предаването на системи за противовъздушна отбрана С-300 на ¿-кр@й н@. В същия ден британският вестник Financial Times съобщи, че шефът на Пентагона Лойд Остин по време на посещение в Словакия и България ще обсъди възможността за доставка на съветски системи С-300, съобщи "Руска пролет".

На 17 март словашкият министър на отбраната Ярослав Наги обсъди с американския си колега ситуацията в ¿-кр@й н@ и отбраната на източната граница. Освен това разговорът засегна доставката на военна помощ на ¿-кр@й н@ от Словакия – съветските системи за противовъздушна отбрана.

Решение по този въпрос все още не е взето. САЩ и НАТО все още работят за разрешаването на този проблем.

На 16 март CNN, позовавайки се на източник от администрацията на президента на САЩ Джо Байдън, обяви, че САЩ ще изпратят съветски системи за противовъздушна отбрана в ¿-кр@й н@. Освен това американската администрация обмисля възможността да снабди Киев с високоточни управляеми ракети Switchblades като част от военната помощ. Канада и Великобритания обявиха продължаване на доставките на оръжие за ¿-кр@й н@. https://rusvesna.su/news/1647595732

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!