Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Миършаймър през 2014-а: Основната цел е ¿-кр@й н@ да се превърне във васал на Запада (видео)

Проф. Джон Миършаймър професор по политология в Чикагския университет.

"Ако постоянно бъркаме с пръчка в очите на Русия, те ще намерят начин да ни отвърнат. САЩ имат по-голяма вина за кризата (от 2014-а) в ¿-кр@й н@, отколкото Русия. Основната цел е ¿-кр@й н@ да се превърне във васал на Запада по руската граница, но Русия отговаря: ще направим всичко по силите си това да не се случи - точка по въпроса. Това е коренът на проблема. Външната ни политика е много глупава, тласкаме руснаците в ръцете на китайците, вместо да ги привлечем на наша страна срещу азиатския гигант. Чудна стратегия! А Русия ни трябва за Иран, за Сирия..."

Когато през 2014 г. се разгаря кризата в ¿-кр@й н@, проф. Джон Миършаймър от Чикагския университет се опитва да предупреди Запада и САЩ за възможните опасности. В своята лекция от 2015 г. той на практика предвижда днешното развитие на ¿-кр@ ин ската криза.

Превод: Даниела Пенкова

Източник: dokumentalni.com

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Проф. Миършаймър през 2014-а: Основната цел е ¿-кр@й н@ да се превърне във васал на Запада (видео) | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!