Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на Роскосмос Рогозин: Байдън е военнопрестъпник. През 1999 г. призова да се бомбардира Белград

Той призова американския президент да си спомни за своите кървави злодеяния (ВИДЕО)

Генералният директор на руската държавна корпорация "Роскосмос" Дмитрий Рогозин публикува в Telegram архивен видеозапис, в който Джо Байдън съобщава, че именно той е предложил да се бомбардира Белград през 1999 г. и да се изпратят пилоти, които да унищожат мостовете над Дунав. "Може все пак да напомним на Байдън кой е военнопрестъпник", написа Рогозин в социалната мрежа. 

Това съобщават руските медии. 

Публикацията на Рогозин е отговор на обвиненията на президента на САЩ Джо Байдън по адрес на руския президент Владимир Путин, че той е военнопрестъпник. 

Рогозин призова американския президент да си спомни за своите кървави злодеяния, като написа: "Приближавайки се към своя край този кървав старец е длъжен да си спомни за своите кървави злодеяния, за хилядите мирни хора, които е убил."

През 1999 г. НАТО бомбардира Белград. Бомбардировките продължиха 78 дни, повече от 1200 самолета извършиха около 35 хиляди полета. Това доведе до краха на Югославия като единна държава. 

Превод и редакция "Епицентър"

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Шефът на Роскосмос Рогозин: Байдън е военнопрестъпник. През 1999 г. призова да се бомбардира Белград

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!