Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руският кораб “Василий Биков”, обявен за унищожен от ¿-кр@й н@, се появи в Черно море

Майол Алдеберт, “Фигаро” 

Един от флагманите на руския флот, корабът “Василий Биков” беше видян в Севастопол, в Крим, въпреки че ¿-кр@ ин ският флот тържествено обяви, че го е потопил, пише “Фигаро”.

В крайна сметка, ¿-кр@ ин ските моряци нито са го потопили, нито дори са го засегнали. На 7 март ¿-кр@ ин ската армия съобщи, че е унищожила руския патрулиращ кораб “Василий Биков” край О де с@, в Черно море.

За събитието съобщиха местни медии. Твърди се, че ¿-кр@ ин ският флот е примамил кораба в капан, където артилерийски огън от сушата би могъл да го надвие. Събитие във войната, тъй като потопяването на кораб от сушата, с неспециализирано противокорабно оръжие, в случая базука, е много сложно и би било истински подвиг.

Фалшива новина

Нещо повече, въпросният руски кораб е част от най-модерния клас руски патрулни кораби за далечно плаване. Въведен в експлоатация през 2018 г., “Василий Биков” е дълъг 94 метра, респектиращ размер, който би направил унищожаването му още по-значително. И накрая, нека добавим, че патрулният кораб беше част от ескадрилата, която атакува Змийския остров, епизод, прославен от ¿-кр@й н@, когато бреговата охрана отказа да се предаде.

Ако наистина последните не са загинали героично, както първоначално заяви ¿-кр@ ин ската армия, руският кораб “Василий Биков” също не е потънал. Бяха разпространени кадри, удостоверени от журналиста и морски специалист Крис Кавас, които показват как корабът влиза в постоянно си пристанище в Севастопол. Трябва да уточним, че не може да става въпрос за друг кораб от клас “Биков”, който е бил пребоядисан, за да бъде представен за последния, защото следите от ръжда, забелязани на кораба, съответстват на тези, идентифицирани на стари снимки на патрулния кораб.

Други два кораба от серийното производство на “Василий Биков” и “Павел Державин” са на въоръжение в руския Черноморски флот. Това потвърдено опроворжение показва до каква степен бушува информационната война между двата лагера.

Руската специална операция в ¿-кр@й н@ - удар по Голямото нулиране

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Руският кораб “Василий Биков”, обявен за унищожен от ¿-кр@й н@, се появи в Черно море | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!