Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Задържаха Бойко Борисов два дни преди идването на американския министър на отбраната, който ще иска от България да предостави оръжия на ¿-кр@й н@. Случайно? Разбира се!

May be an image of 1 person and text
КЛУБ НА СЕРИОЗНИТЕ МЪЖЕ - Posts | Facebook

Костадин Костадинов

Задържаха Бойко Борисов два дни преди идването на американския министър на отбраната, който ще иска от България да предостави оръжия на ¿-кр@й н@. Случайно, разбира се. Тепърва предстои да разберем какво точно се случва, има ли арестувани, задържани или Борисов и групата му са просто проверявани в момента.

Едно е ясно обаче. Такава акция българският народ очакваше от години. За да му я доставят точно сега, очевидно господарите на държавата ни са изпаднали в доста трудно състояние. И ще се опитват всячески да спечелят доверието на българите.

Daniel Bojilov

ГолЕма футболна драма. Боко задържан по образувано вчера досъдебно производство, при хипотезата на неотложни следствени действия по сигнал на БОЕЦ от декември миналата година, който е по материали от гугъл. В рамките на 3 месечната проверка на МВР е предприето едно единствено действие - разпитан е Просто Киро, защото и той занесъл тоя сигнал щот го намерил в гугъл.

Толкова с Кьовеши, евро и всякакви други прокуратури. Интересно как ще погледне ЕК на това?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!