Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко ще заведе дело срещу България в Страсбург, където всички негови приятели от близкото минало, крадат като за световно, и ще спечели много нови кюлчета от...

Елена Гунчева: ДОЖИВЯХМЕ!
Не мога да повярвам направо. Все едно гледам детската си мечта изпълнена внезапно. Усещането е прекрасно. Разбира се, задържането не означава нищо без последващо сериозно разследване. Че се нагледахме на задържани, които след това ни осъдиха в Страсбург.
Тук мога само да приветствам и да кажа "браво"! Очакваме подробности и завършване на процедурата!
Елена Гунчева

Ivailo Milenkov: Защо точно сега? Какви посетители са тук, и какви идват? И накъде ни насочват вниманието, докато ск изпълнят целите.

Елена Гунчева
Ivailo Milenkov Безспорно е, че лъскат имиджа на Просто Киро, за да може да ни наведе по-добре и да ни включат във Войната. Това е ясно. И все пак гледката е приятна. А на ПК/КП никой няма да прости и той да не си мисли, че това ще прикрие предателството му.

Надежда Димова
За мен това е инсценировка,не вярвам.

Stepan Polyakov: ВНЕЗАПНИЯТ АРЕСТ НА БОЙКО Е БАНАЛЕН АМЕРИКАНСКИ ХОД.

По трудния начин американците разбраха, че са си назначили откровени олигофрени за правителство на България. То, и посланичката тук не е много с акъла си, затова: Следва показна акция срещу Боко. Няма доказателства, Той е мъченик, ще страда и накрая ще излезе като герой.

Просто Киро можеше да изкара още половин година на самоход. Но е война, а този е обикновен бавноразвиващ с огромно самочувствие и компромисен английски. Затова американците решиха да викнат обратно опитния безсловесен прислужник - Бойко Борисов. Това е геополитиката у нас. Нищо повече. С-300 ли?... Ще си ги приберат сами, като стой, та гледай.

Може да бъде изображение с 3 души, седнали хора и текстово съобщение
Facebook

Stepan Polyakov: МАЛКИЯТ НЕВИНЕН Б.Б. ЩЕ НИ ОСЪДИ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ. НО В ОБРАТНИЯ РЕД. ГЛЕДАЙТЕ.

Няма никой, който да е подготвен да арестува бившия МП Бойко Борисов в момента. Просто няма прокуратура, която да е свършила тази работа. Арестът му е отвъд всяка глупост и пропагандна светкавица. Той ще заведе дело срещу България в Страсбург, където всички негови приятели от близкото минало, крадат като за световно, и ще спечели много нови кюлчета от... Осъдена България. Ще изкара пари за още една къща в Барселона. Този, който прави тези глупости, трябва да бъде хванат моментално за гърлото. За гърлото на дамаджаната.

Защото ако тая брюкселска слуга Бойко се разприказва за далаверите в ЕС, знаеш ли какво ще стане? Ти, Киро, си много низша прислуга там, ehrrrr? Бойко поне си знаеше мястото в килера.

Заб. С Ehrrrr канадците традиционно завършват изреченията си. Подобно на звука, който издава националното им животно лос. С което горе долу са на един акъл. И заради това канадският ни министър председател малко ни разочарова. Ние очаквахме лос, а то се оказа лишей от тундрата.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!