Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Балонът Марина Овсянникова се спука: Тези факти свалиха ореола на Великомъченицата!

Марина Овсянникова

Марина Овсянникова се стреми към политическо убежище в Европа или Щатите!

Журналиската Марина Овсянникова се прочу по цял свят и се превърна едва ли не във Великомъченица, заради плаката, който навири в ефир, по време на излъчването на руските новини. Хора започнаха да я жалят, да плачат, че горката ще бъде едва ли не изгорена на клада или хвърлена в затвор за 15 лета, пише Портал 21.

Марина Овсянникова – мъченица или хитра лисица?!

Сътвориха се стихове, оди, похвални слова за смелостта и доблестта на Марина Овсянникова, която, видиш ли, душа и живот давала, в името на свободата ¿-кр@ ин ска и свалянето на режима путинов…

Да. Тя наистина душа дава, но както стана ясно с неопровержими факти – душа дава за политическо убежище в Щатите или Европа, плюс редица преференции за „смелостта“ й – за да продължи да води охолния си и тежкарски живот.

Ако не вярвате, първото доказателство е наказанието, което вече бе отсъдено на Марина Овсянникова. И то е не 15 години затвор, не 50 тояги на голо, а… 237 евро. Да повтаряме – 237 евро, които тя не харесва и за кафето си в Париж.

А фактите за нея са следните – тази жена от дълги години прави единствено това – пропаганда на руската власт. Нормално. Това правят официалните медии по целия свят, всяка за своята си страна и власт.

Марина работи също така за една от основните пропагандни машини на тази руска власт, а именно „Первый канал“. А съпругът й печели добри пари в другата най-жестоко пропагандна медия „Russia Today“.

Поглед в мрежите и профилите й е достатъчен, за да се види какъв живот е водила и води, благодарение на тази пропаганда и хваленето на „режима на Владимир Путин“. Та същата тази „жестокост“ на този режим й е осигурил стотици почивки по екзотични места, маркови дрехи, скъпи бижута, уникален дом и още, и още…

Истината винаги е простичка и логична – не, Маринчето едва ли се е осъзнала в последния момент, нито пък е работила през целия си живот с омерзение (като алкохоликът, дето пиел, ама пиел с отвращение)… Тя просто явно осъзна накъде духа вятърът и че с досегашната пропаганда е свършено.

И няма ги вече палтата, почивките, колите, лъскавият живот, мечтаната къща на езерото Комо… На болшинството пропагандисти дори ще им бъде забранено да пътуват до Европа, та какво й остава на Маринчето, освен да измисли нещо „революционно“, да се обърне срещу Путин и да започне да вади добри пари. Пак от пропаганда – само че сега с обратен знак. Ай, честито на вярващите в чистотата и невинността й! /Портал 21

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Балонът Марина Овсянникова се спука: Тези факти свалиха ореола на Великомъченицата! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!