Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наказанието на Русия! “Диктаторът” Владимир Путин заличава Кирил Петков


Владимир Путин е решен да се разправи лично с всички, които са срещу Русия, в това число е и нашият премиер Кирил Петков!

Наказанието на Путин

Руската федерация не си поплюва и отвръща на удара от Запада. Владимир Путин възнамерява да се разправи с лидерите на държавите от неприятелския си списък.

Както е известно, България попадна в този списък – като държава, извършваща дейност, насочена срещу Русия. Премиерът Кирил Петков вече започва да си пати от всичко това.

"Възраждане": САЩ ни тласкат към военен конфликт, в който нямаме работа – Борисов се включва във войната: ?Милиони? губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@

Оказва се, че Русия ще въведе лични санкции за лидерите на въпросните държави, предаде ТАСС. Така че Кирил Петков може да очаква неприятни за себе си новини, идващи от Русия. Има информации, че и Асен Василев го очакват санкции.

Василев: България подкрепя всички наложени санкции срещу Русия
"България подкрепя наложените санкции срещу Руската федерация във всички области. Ние сме готови да обсъдим и приемането на допълнителни ограничения, с цел оказване на натиск за спиране на войната срещу ¿-кр@ ин ския народ. Ще продължи силната подкрепа за преодоляване на евентуални възможности за заобикаляне на санкциите."

Владимир Путин заличава Кирил Петков

Според очакванията най-вероятно ще бъде наложена глоба на двамата, както и забрана да стъпват в Русия. По-лошото обаче е, че Путин може да спре газта на България.

Последното със сигурност ще доведе до бунт на народа и свалянето на Петков от власт. Според политолозите, ако Кирил Петков бъде свален от върха, той ще напусне политиката и ще се върне в Канада, за да избяга от народната “любов”.

Отношенията със САЩ

“Продължаваме промяната” всъщност не е проамериканска партия, в което я обвиняват мнозина, а стои на два стола и се опитва да “играе” и на запад, и на изток.

Това става ясно от разкритие на Alarmanews.com, в което се твърди, че Кирил Петков и Асен Василев са свързаани с Васил Божков и именно той стои зад тяхната партия, като я финансира.

САЩ сваля Кирил Петков от власт

Неотдавна американците узнали този факт. Те се усъмнили, когато правителството не се изказа твърде крайно срещу Русия по казуса с ¿-кр@й н@, както например направиха в Румъния и както САЩ са очаквали да бъде и у нас.

Макар да подкрепи НАТО, премиерът гледа да страни от конфронтацията между двете Велики сили. Той дори заяви, че в България ще действа само българска армия, което в САЩ са възприели като удар под кръста.

Както е известно, Васил Божков е в черния списък на САЩ. Преди година за него влезе в сила законът “Магнитски”, което му забрани да припарва до тази страна.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Наказанието на Русия! "Диктаторът" Владимир Путин заличава Кирил Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!