Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стана известно за убийството на ветерани от британските специални части край Лвов; по време на руската ракетна атака там е имало и американски бойци – вече ги няма?

/Поглед.инфо/ Трима наемници от Великобритания са елиминирани при атака срещу полигона Яворовски близо до Лвов в Западна ¿-кр@й н@, пише Daily Mirror, позовавайки се на източници.

Според изданието тримата британци са били бивши членове на специалните части. Отбелязва се също, че те не са били част от подразделенията на "чуждестранния легион", които са били обучавани на атакувания полигон, пише РИА Новости .

По-рано официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков заяви, че въоръжените сили на Русия знаят  местоположението  на чуждестранните наемници в ¿-кр@й н@, те ще бъдат ликвидирани с точни удари.

Конашенков отбеляза също, че руската армия в неделя сутринта с прецизни оръжия  е атакувала  учебните центрове на ¿-кр@ ин ските въоръжени сили в село Старичи и на полигона Яворовски, до 180 чуждестранни наемници и голяма партида от чужди оръжия са унищожени. Освен това американските медии съобщиха, че по време на руската ракетна атака на територията на Яворовския полигон в ¿-кр@й н@ там  е имало  и американски бойци.

Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето. Стартираха втора вълна...

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Стана известно за убийството на трима ветерани от британските специални части край Лвов - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!