Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще бъда болезнено откровен! Налага се, простете.

Николай Марков

Ще бъда болезнено откровен! Налага се, простете.

Според мен, мосю Слави Трифонов е отвлечен от извънземна цивилизация преди няколко месеца и е заменен с американски киборг, за да не забележим, че го няма на планетата Земя. Върху него сигурно се извършват изследвания-дисекции и други извънземни изследвания на човешката раса, защото не знам за какво друго може да им послужи. Затова партията на Слави е приватизирана на безценица тихомълком от Сорос, който си назначи неговия човек Гроздан Караджов за министър на голямото плюскане, а мадам Херо си е назначила онова недоразумение Генчовска, като министър на външните работи.

Този, който пише постове от името на Слави във Фейсбук е американска машина, макар да изглежда като истински човек, бъдете внимателни. Тази машина - генератор на откровени глупости, иска да ни заблуди, че лидера на политическите лидери у нас е жив и здрав. Не, не е така. Затова ще се обърна към тази юесей тенекия с извънземна електроника така:

Виж кво, тенеке! Тия номера дето ни ги въртиш с постовете тип "ала-бала", няма да минат. Ти като машина, която спокойно може да бъде командвана от всеки с дистанционно управление може да се възхищаваш и припадаш по руската журналистка, която вдигнала някакъв антируски плакат в ефир. Руснаците, които имат антируски прояви докато руски войници умират по фронтовете се наричат национални предатели. Така се наричат и всички други хора, във всяка друга държава - във военни времена!!! Ако днес България и български войници умират на сръбския фронт например, а аз вдигна плакат по телевизията с надпис "Българите са против тази война.", герой ли ще бъда за теб или предател? Ти като управляващ държавата ще ме обявиш ли за национален герой или няма да стигна дори до военното стрелбище и ще бъда убит по твоя заповед?

Какво искам да ти кажа, ако въобще можеш да мислиш. Между хората и машините има разлика. Машините нямат чувства, нито любов към хората, защото водят ада след себе си.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!