Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А сега най-важното. Ще ни посети лично *****, за да си огледа колонията и да види подготовката на плацдарма за щурм срещу Русия

Николай Марков

Основният аргумент на пропагандата е, че Русия не е получила подкрепа от ¿-кр@ ин ските граждани и те не са посрещнали специалната военна операция като спасителна за тях. Това е откровена лъжа, защото Донецка и Луганска области плюс, погледнати като фактически географски територии са почти 1/3 от държавната територия и 2/3 от ресурсно-индустриалния сегмент. Като прибавим към това и контрола върху прилежащата морска акватория и съответни граници, картината придобива съвсем друг характер. Това е същинския проблем, който остава в пълно медийно и политическо затъмнение.
Но.
Народното творчество казва, че старите хора са като малките деца. Колкото повече остарява един човек, толкова повече оглупява и ако се замислите сериозно, ще откриете своята истина. Това го казвам във връзка с презентираното тази сутрин интервю с Лех Валенса. Не мога да повярвам, че човек с такъв сериозен бекграунд е изгубил напълно ориентация за време и пространство. Не е добъл знак, когато една световна личност не проявява ревност към собственото си мнение, а с лекота се включва в жабешкия хор на тълпата. При такива обстоятелства, всяка личност се превръща във вселенска тор. С нашата интелигенция виждате какво стана и докъде стигна.
Войната която виждате е много малка част от войната, която всъщност се развива днес, докато вашият евроатлантически консуматорски чип ви диктува в ухото да воювате за олио, горива, храни и прочее. Спомнете си коя беше най-голямата заплаха срещу Русия отправена от плагиатката и набеден лидер на ЕС Урсула фон дер Лайен: "Ще ви спрем всички луксозни стоки." Вие знаете ли какво е състоянието на германските въоръжени сили след вещото им ръководство от същата тази дама? - Луксозен бутик с ниска археологическа стойност. И понеже нейните качества да прави от нещо нищо са доказани, дойде ред тази жена да направи същото и с целия ЕС. Вероятно, заради свещения план "Европа на две скорости"!
А сега най-важното. Другата седмица в сряда ще ни посети лично министърът на отбраната на САЩ, за да си огледа колонията и да види подготовката на плацдарма за щурм срещу Русия. След ¿-кр@й н@ трябва да има други разработени площадки за война на всяка цена. Ще дръпне ушите на администратора-президент, ще поздрави губернатора-премиер и ще набие каските на машинната управляваща коалиция, която се огъва като риба относно активностите на НАТО и ЕС. След това ще им забие на всички по един партньорски шут в задниците и те ще му благодарят за подкрепата. Това е.
А България, като ¿-кр@й н@ - кучета я яли! Студ, глад и бедност.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!