Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петков обвини фейсбук за високите цени

“Знаем, че цените се покачват, но те трябва да се качват на базата на инфлация, която е под 10%, а не с пъти”, каза Кирил Петков.

Министър-председателят се оплака, че имало бакии

Според премиера имало спекула, но Корнелия Нинова следяла отблизо цените на храните

Продуктите нямало да свършат

“Правителството следи много внимателно цените на храните. Тези хранителни продукти, за които се говори, че може да ги няма - ги има. Не се поддавайте на паника и на фейсбук, няма да свършат тези продукти.” Това заяви премиерът Кирил Петков два дни след като се извиха огромните опашки за олио “на промоция”.

По примера вицето си и икономически министър Корнелия Нинова и Кирил Петков бе категоричен, че в условията на пазарна икономика “съществува спекула и, че цените трябва да се качват на база на инфлацията - с няколко процента, а не в пъти”.

“Знаем, че цените се покачват, но те трябва да се качват на базата на инфлация, която е под 10%, а не с пъти”, каза Петков и призова да не се дава възможност на спекуланти да “ловят риба в мътна вода”.

Премиерът благодари на Нинова, затова че следяла отблизо всички цени на храните. “Трябва да знаем, че имаме работещо правителство, а фейсбук и паниките не трябва да са ежедневие, за да нямаме инциденти като този с олиото в събота”, призова министър-председателят. Той се възмути, че чувал изказвания от рода на: “За един ден ще реша всичко”. “Къде бяхте през последните 10 години? Защо не ги бяхте решили? Защо ние за 90 дни трябва да оправяме всичките ви бакии?, попита Петков.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Петков обвини фейсбук за високите цени (обзор) - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!