Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От 1 април намаляват с 55 лева заплатите на много българи

Много българи ще бъдат недоволни от 1 април. 

Хората с високи заплати ще взимат с 55 лв. по-малко на месец заради повишаването на максималния осигурителен доход, ако работодателите не увеличат възнагражденията им. За фермерите и самоосигуряващите се пък нараства минималният осигурителен доход, а всички промени влизат в сила от 1 април, пише „Труд“. 

Най-малка промяна има при самоосигуряващите се. От началото на април минималният осигурителен доход за тях нараства от 650 лв. на 710 лв. Общият размер на осигуровките за тези хора, ако са избрали да плащат вноски и за фонд “Общо заболяване и майчинство”, е 31,3%. Вдигането на минималния осигурителен доход ще доведе до повишаване на месечните им вноски за осигуровки с 18,78 лв. и от 203,45 лв. те ще станат 222,23 лв. 

Тъй като до края на годината остават девет месеца, през които ще плащат по-високи осигуровки, за цялата 2022 г. ще трябва да дадат 169 лв. повече на хазната. След изтичане на годината самоосигуряващите се трябва да подадат данъчна декларация, и ако имат по-високи доходи от минималния праг, да платят осигуровки върху реално изкараните пари.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: От 1 април намаляват с 55 лева заплатите на много българи – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!