Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изненада! Министърът на отбраната на САЩ идва в София за срещи с "цивилните и военните лидери"


„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Министърът на отбраната на Съединените щати Лойд Остин ще посети България тази седмица, съобщи Пентагонът, цитиран от БНР.

Говорителят Джон Кърби съобщи, че Остин ще пътува утре за Брюксел, за да участва в среща с колегите си от останалите членки на НАТО. След това ще посети Словакия, а пристигането в София е добавено в програмата му днес:

"Днес министърът добави и трета спирка в плановете си - България. Пътуването се удължава с един ден, за да има той възможност да се срещне с цивилните и военните лидери на България. Това е ключова спирка от гледна точка на източния фланг на алианса".

Агенция Ройтерс завършва новината си от Вашингтон за предстоящото посещение на Лойд Остин в България с това, че България е била най-близкият съюзник на Москва през Студената война, но сега е членка на Европейския съюз и НАТО, която осъжда руското нахлуване в ¿-кр@й н@.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!