Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗОБЛИЧЕН: Тошко Попов с „белия нос” цъфна на конгреса на ГЕРБ

Маскиран с тъмни очила, кметът на Пазарджик Тодор Попов, отявлен фен на спускането по бели магистрали, е бил забелязан да влиза на конгреса на партията на Бойко Борисов, който се проведе вчера в София.

Не е ясно дали пещерецът-милионер е официален гост на събитието или е отишъл по собствена инициатива, за да заздрави контактите си с видни политици и да търси от тях лобиране и подкрепа или да им се жалва и търси защита срещу разследващите органи заради започналите срещу него серия от проверки.

Пазарджишкият кмет с престъпен нрав Тодор Попов е обект на разследвания, които по обясними причини не се водят от местната прокуратура и следствие.

Близостта на Попов с бившите управляващи напоследък носи значителни негативи на ГЕРБ в Пазарджик.

На практика това показа, че ГЕРБ през цялото време тайно са се договаряли с Тодор Попов и са подкрепяли неговото управление, докато публично за пред хората са се престрували на негов опонент и са уж са критикували лошото му управление.

Двуличието на ГЕРБ в Пазарджик е лош политически знак и ерозира и малкото останало доверието към апашите на Бойко. Особено впечатляваща е проявата му на последните местни избори.

ГЕРБ на практика излъгаха, че техен кандидат за кмет на Пазарджик е бил един достоен човек, като бившият шеф на пожарната Иван Панайотов.

Поведението им след изборите показва, че през цялото време тайно са подкрепяли не собствения си кандидат, а именно Попов и неговото управление.

И сега в Общинския съвет в Пазарджик групата на ГЕРБ подкрепят всяко искане на кмета, в това число и за разпродажби на общинско имущество или за увеличаване на местните данъци и такси.

Из публикация на екипа на общинския съветник в Пазарджик Благо Солов

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: ИЗОБЛИЧЕН: Тошко Попов с „белия нос” цъфна на конгреса на ГЕРБ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!