Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кольо Парамов: Страшното е на път да стане факт – премиерът обяви дефлация стагфлация

"Стана това, от което се страхувах и за което многократно предупреждавах - премиерът тази вечер обяви, че сме в дефлация стагфлация. Това вече е наистина много страшно за бъдещето развитие на икономиката на България", обяви специално за Lupa.bg финансистът Кольо Парамов.

По думите му силата на дефлацията стагфлацията е тотално отслабване на държавата. След дефлация стагфлация следва тежка финансова криза. Ако тази стагфлация провокира онзи стандарт на живот на страната, ще се върнем в пародията от 1997 г., каза още Парамов.

"Кирил Петков беше предупреден, че следва тази схема на тотална промяна, но няма инструмента, с който да промени общата ситуация в България. Инструментът, който би могъл да спаси държавата ни в момента, е президентът да предложи национално правителство на България. Само този вариант има механизми за справяне с кризата. Ако не го направим ще стане толкова страшно, че дори не можем да си го представим", каза още финансистът.

Преди четири дни в интервю за Lupa.bg Кольо Парамов предупреди, че има голяма опасност от стагфлация у нас. Няколко дни по-късно черните прогнози са на път да се окажат верни.

Стагфлация е изключително опасна за икономиката на страната. Според много икономисти подобна „стагфлационна спирала“ е причинила Великата депресия в САЩ през 30-те години на миналия век.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кольо Парамов пред Lupa.bg: Страшното е на път да стане факт-премиерът обяви дефлация - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!