Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев: Днес в Донецк е трябвало да избият хиляди жени и деца и да го припишат на Русия!

Богомил Бонев за чудовищната касапница в Донецк днес!

Едва ли има някой, който не е разбрал за чудовищната касапница, разиграла се тази сутрин в Донецк. За нея надигна глас Богомил Бонев, който буквално изкрещя от гняв: „Продължавайте да ги подкрепяте, малоумници!“

Богомил Бонев отвратен от ¿-кр@ ин ския пъклен план в Донецк днес

Бившият ни вътрешен министър заяви публично, че това, на което станахме свидетели днес и което, за огромен късмет, не взе стотици жертви, както е било планирано от ¿-кр@ ин ските сили, е нищо с това, което фашистите там са вече замислили.

„Ракетата е била свалена във въздуха, осъзнавате ли това?! Осъзнавате ли, че при покосена горе ракета, са убити над 28 невинни жени и деца, а ако не беше, жертвите щяха да са стотици?!

Направено е нарочно – нарочно са събрани на площада дечицата и майките им, за да няма обща мобилизация на техните мъже във войната. Пуснали са ракета с боеприпаси – касетъчни боеприпаси, които са отдавна твърдо забранени от ООН, заради масовите брутални убийства на хора с тях.

Защо са го направили ли?! Още ли сте слепи и още ли някои от вас са глупави?! Целта е била хиляди избити жени и деца, които са доведени на мястото, заради лъжата на Володимир з€л€н с₭и. Искали са да ги изтребят до крак, а после да припишат всичко на Русия“, погнусен е Ботомил Бонев.

Той повтаря, че жертвите са 28 само, защото ракетата е прехваната и е унищожена, но част от нея пада и се взривява в центъра на града.

„Това е пъклено, това е чудовищно, това е геноцид. Това е гнусно и позорно военно престъпление. Пак ги подкрепяйте сега, малоумници!“, бесен е Бонев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Богомил Бонев: Днес в Донецк е трябвало да избият хиляди жени и деца и да го припишат на Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!