Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Клеър Дейли е от ЕС, но го помля: Когато САЩ избиват, е хуманно, а сега Путин е злодей!

clear-daily_600x400

Клеър Дейли за пореден път защити Русия!

Сочената за яростна комунистка ирландска евродепутатка Клеър Дейли се възмути от двойните стандарти, които демонстрира Европейския съюз. Според нея той реагира по различен начин на еднакви действия от САЩ и Русия, писа Vtorifront.bg.

С публикация в социалната мрежа Дейли разкри, че това, което прави ЕС в момента, е крайно недопустимо. Тя намира поведението на своите колеги в европарламента за безкрайно лицемерно.

“С просто око се виждат двойните стандарти на ЕС по отношение на военните действия, идващи от различни посоки. Защо никой от моите колеги не говори за хилядите афганистанци, които нямат домове. За децата им, които са принудени да работят. За детските бракове с цел оцеляване. Тогава всичко е много хуманно, защото е предизвикано от САЩ, а сега Русия и Путин са най-лошите. Този образ на руския президент като на злодей е създаден от пропагандата на Запада”, възмущава се Клеър Дейли.

Клеър Дейли помля ЕС заради Русия

Тя нашумя в България преди 2 години, когато подкрепи протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев. Нещо повече, изказа мнение, че двамата са корумпирани и трябва да бъдат разследвани незабавно.

В собствената си страна обаче Дейли не е особено долюбвана. Там я имат за крайна комунистка, която служи на Изтока вместо на ЕС, въпреки че е част от алианса. Някои медии дори я наричат “слугиня на Путин”, защото винаги е против санкциите срещу Русия.

По всичко изглежда, че и сега ирландката е на страната на Русия, въпреки че цяла Европа я определя като агресор в лицето на Владимир Путин. Клеър обаче има по-особено мнение.

“Русия бе принудена да започне всичко това. НАТО нямаше право да стъпва на границата й. Как биха се почувствали американцитге, ако Русия се настани в Канада или Мексико?”, пита Дейли.

Тя е против войната в ¿-кр@й н@, но обвинява за нея САЩ, които изглежда, че целенасочено са подклаждали напрежението в съседката на Русия.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Клеър Дейли е от ЕС, но го помля: Когато САЩ избиват, е хуманно, а сега Путин е злодей!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!