Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пореден Брилянтен ход на САЩ! Да обобщим цирка със самолетите:

Кристиян Шкварек

Да обобщим цирка със самолетите:

От началото на конфликта в ¿-кр@й н@ САЩ натискат Полша да си предостави всички съветски самолети на ¿-кр@ ин ците, които губят контрол над въздушното пространство. Държавният секретар на щатите насърчи това публично на няколко пъти, обещавайки в замяна да бъдат представени на Полша американски самолети.

Поляците изразиха опасения, че с подобен акт може да станат директно част от конфликта. И че за разлика от САЩ и повечето страни в НАТО - те граничат както с ¿-кр@й н@, така и с Русия и Беларус. Тоест са на самия фронт.

САЩ продължиха особено публичния си натиск, очевидно целящ да засрами Варшава. Накрая поляците казаха..."Знаете ли какво, ами щом толкова настоявате ето ви ги на вас самолетите, предаваме ги на САЩ в база в Германия, дайте им ги на ¿-кр@ ин ците вие."

May be an image of text

При което американците си глътнаха езика и върнаха предложението за преразглеждане.

Много е лесно иначе, като си през един океан разстояние от всяка война по света.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!