Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България винаги е била опустошавана от глупаци! Нито един външен враг не е причинил толкова щети на тази кървава страна, колкото

Николай Марков - Posts | Facebook

Ще го кажа така.
Да си в управленска коалиция с БСП, която до ден днешен манифестира, че е правоприемник на Българската Комунистическа Партия/ БКП/ и по никакъв начин не се разграничава от нея, е меко казано шизофрения. Да подкрепяш и учасваш лично в подобно управление на държавата и да организираш "лов на вещици" за руски шпиони, да разбиваш "пета колона" и да станеш вълк срещу брата си, чистоплътния, когато ти си застанал рамо до рамо с политическите последователи на най-изявените български комунисти, е чиста проба простащина! Да, на това са способни само лица, които са родени простаци. Малоумни говеда с глобално предназначение. Глупави хора, възпитани от глупави родители.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

--------------------------------------------------------------------------------------------------
България винаги е била опустошавана от глупаци! Нито един външен враг не е причинил толкова щети на тази кървава страна, колкото лицемерите и глупаците. Лично аз отказвам да слизам на нивота на тези получовеци и затова ще ви спестя конкретни имена, но те днес са депутати, министри, магистрати, журналисти, публични фигури и обикновени лаладжии. Все изгубени в превода души, за които съм положил огромни усилия да ги върна в реалността, но явно не успявам. Трудно се връща в кошарата изгубената овца.
Ами хайде, започвайте да гоните и убивате руските агенти, шпиони и пропагандатори. Да ги горите, давите и одирате живи на площад "Европа". Направете го смело, решително и категорично, след като пяната на озлоблението от устата ви вече тече по площадите. Само преди това пребройте до три, да не би да убиете хиляди невинни човешки същества както вече се е случвало, а истинските виновници за поредната национална катастраофа да ви гледат отстрани, от своите държавни катедри и да топлят ръцете си от вашите огньове.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Няма по-голяма обида за едно човешко същество от това да бъде глупаво. Цялата кървава история на света се прави от глупави хора, насочвани да проявят вродената си агресия и слабости от шепа умни играчи. Истинските виновници винаги са гледали отстрани този кървав спектакъл и са тържествували от властта си над тълпата. Така е било, така е и днес.
Опитвам се да помогна! Мисля, че заслужавам минимум признание, не присъда.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!