Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ е силно разтърсена. Ракетна атака по американското консулство се тълкува, като промяна в световния ред!


Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?
Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Димитър Байрактаров

Ирански балистични ракети са нанесли удари на американското консулство в Ербил, Ирак, военната база в града и няколко други цели. Пострадала е и сградата на TV канлът "Кюрдистан 24". Ирански медии пишат: „Това е само вторият път в историята, когато Иран изстрелва балистични ракети директно срещу американски войски от своя територия. Единственият друг случай е при отмъщението за убийството на генерал Касем Солеймани през 2020 г."

САЩ е силно разтърсена, а до този момент няма никаква официална реакция от Белия дом. Надявам се някои люде да са разбрали, че колкото по-бързо си затворят големите усти, толкова по-добре! Днес важните думи са НЕУТРАЛИТЕТ И ДИПЛОМАЦИЯ! Предстоят трудни и тежки времена за планетата!

Йордан Халачев

Ракетна атака по американското консулство се тълкува, като промяна в световния ред!

По-рано беше съобщено за шест ракети, изстреляни по територията на Генералното консулство на САЩ в град Ербил,Ирак. Сега се съобщава, че е имало най-малко 12 ракети.

Освен територията на американското консулство, под ракетна атака беше и американската военна база.

Местните медии съобщават, че ракети са били изстреляни по американски цели от няколко посоки – както от самия Ирак, така и отвъд неговите граници.

Досега никой не е поел отговорност за ракетната атака срещу американски обекти в Ербил.

Синът на 45-ия президент на САЩ, Доналд Тръмп-младши коментира ракетната атака срещу американски обекти в Ирак.

Според него виновна е "безпомощността" на Байдън. Доналд Тръмп-младши пише онлайн, че „Америка е изправена пред хищническа реакция“.

Американският експерт, публицист Джордж Пападопулос пише, че "дошло е времето, когато Русия, Китай и Иран съвместно решиха да тестват Байдън "за сила".

Джордж Пападопулос:Те тестват Байдън по едно и също време.

Ето и туит от американски военен експерт, ветеран от ВМС на САЩ Джак Пособик:

Русия нахлува в ¿-кр@й н@. Саудитска Арабия не отговаря на обажданията от Белия дом.

Иран бомбардира американски цели. Цените на газа полудяват. Инфлацията е извън контрол. Китай гледа Тайван.

О, и в края на краищата талибаните превзеха Кабул на фона на бягството на нашите военни.

Експерти в САЩ изразяват увереност, че ракетната атака срещу американски обекти в Ербил е дело на Иран. Засега Техеран мълчи в това отношение.

Йордан Халачев

Източник на Shafak News, в иракската служба за сигурност,съобщи за ракетната атака,като уточни, че ракетите са ударили, както територията на американското посолство,военната база и телевизионното студио „Кюрдистан 24“ в Салах ал-Дин.

САЩ се въздържат от коментар,както и на официално ниво в Иран. Тук обаче не са необходими коментари, за да се разбере: ситуацията е безпрецедентна и е причинена от променящото се състояние на нещата на геополитическата арена на света. Междувременно Ройтерс, позовавайки се на иранската държавна телевизия, съобщава, че ракетните атаки срещу Ербил са били насочени срещу тайни израелски бази.

Иранската агенция Iran International съобщава, че ракетите са ударили Ербил точно в 1:20 часа сутринта - по същото време през януари 2020 г. генералът от Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Иран Касем Солеймани е бил убит в резултат на удар с американски дрон.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!