Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Анти-българската и анти-народната политика, която водите ще ви изяде главата на всички в тая четворна комбина

May be an image of 2 people, beard and people standing

Тихомир Валериев Василев

За ОЛИОТО, КОРНЕЛА И ЛЪЖЛИВАТА КОАЛИЦИЯ.

"Има олио да залеем цялата страна"- изцепила се днес Корнелия Нинова.

Че като имате що не я заляхте, а се стигна до смърт и опашки като през Виденовата зима!?

"Не се подлъгвайте, като с цените на бензина. На другият ден паднаха"- продължи тя.

Другарко седесарко, Вие на бензиностанция ходите ли или само със служебната кола Ви карат? Вижте си цените, по бензиностанциите- 3лв.!

И вместо да говорите за "спекула" обяснете на хората простичко, че цената на олиото, както и цената на тока е такава, защото сме участници в единния европейски пазар, а там олио сега няма и цената се вдига, защото е търсен продукт.

Обяснете на хората простичко, че ако не сме на европейската борса щяхме да имаме най-евтиния ток в Европа.

Заедно с вашите партньори в коалицията с едните, от които сте веели знамето и на СДС преди да станете "другарка", говорите за европейски ценности и семейство, ами сега обяснете на бедните българи, че понасят икономическите удари заедно с богатите европейци.

Въобще чисто "социално" като можете да залеете с олио България, защо не раздадохте на пенсионерите, или може би ще я заливате на цена 6-7лв., защото пазарния принцип е такъв и Вие като човек завършил такъв профил трябва да го знаете, а ако не го знаете, жалко.

До кога ще хвърляте прах в очите на хората? За 1,50лв. на месец за мобилните оператори късахте ризата на брифинги, че няма да се случи, подхвърлихте уж увеличение на пенсионерите, което инфлацията изяде и ги докарахте до бой за ...олио и смърт!

Лицемерно и куртоазно плещите глупости и вие и #ПКП , и онзи с очите.

Миете си ръцете с КЗК, като много добре знаете, че търсенето определя цената и търговията на дребно от най-голямата верига до най-малкия магазин е спекулативна по принцип.

Не ви ли е срам, че едни немски вериги с позорни промоции се гаврят с българските пенсионери и въобще граждани, както и че се присмиват на тяхната бедност и ги докарват до лудости по време на финансова и икономическа криза, с която Вие и вашето правителство не можете да се справите?

Анти-българската и анти-народната политика, която водите ще ви изяде главата на всички в тая четворна комбина. Всичко си има предел и всяко напрежение, което се трупа накрая избухва..... #ОставкаВеднага

#ОставкаПКП #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!