Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Малинов: Да лапаш руски газ и да пращаш оръжия, за да избиват руснаци – върхът на цинизма!

nikolai-malinov

Николай Малинов е възмутен от лицемерието на Европейския съюз и го боли от това предателство!

Набеденият за руски шпионин у нас Николай Малинов защити Владимир Путин по темата с войната в ¿-кр@й н@, което не е изненада за никого. Той е на мнение, че Русия е нямала друг избор, освен да защити честта си.

Малинов познава лично Путин и е на мнение, че руският президент няма спиране, когато си постави дадена цел. За бившия агент на КГБ нямало цена, която да не плати, за да постигне целта си, писа сайтът Actualno.com.

По всичко изглежда, че сега целта му е разширяване границите на Русия и отблъскване на НАТО от Източна Европа. Освен това трябва да се защити руското население в Донбас и Луганкс.

Николай Малинов застана на страната на Владимир Путин – каква изненада!

Най-огорчен обаче Путин бил от действията на ЕС и главно на Германия. Това разкри Малинов, който като русофил знае много добре кои са големите болки на руснаците.

„Путин го боли много за предателството на Германия, очакваше друго от нея, а тя помага на ¿-кр@й н@. Да лапаш години наред руски газ и после да пращаш оръжия да се избиват руснаци – това е върхът на цинизма“, категоричен е  Николай Малинов.

Той е на мнение, че най-голяма полза от тази война имат САЩ и именно те са главният виновник за нея. Лидерът на движение „Русофили“ описва американците като разпалвачи на войни.

„Американците искат за трети път да разпалят голяма война в Европа, за да могат да потриват ръце и да печелят пари“, смята Малинов, който през ноември миналата година беше кандидат за президент.

Той описва и позицията на България относно войната в ¿-кр@й н@ като предателска, защото българите и руснаците винаги са били близки народи. Затова според него е трябвало да заемем неутралитет, вместо политиците ни да се надпреварват да говорят против Русия.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Николай Малинов: Да лапаш руски газ и да пращаш оръжия, за да избиват руснаци - върхът на цинизма!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!