Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Олиото води до смърт в мирно време! Видео

May be an image of 1 person and text that says 'eurocom.bg 16:34 AeлHиuи f'

Тихомир Валериев Василев

Войната не е само в ¿-кр@й н@, а и в Кауфланд на 2.99 олиото...

Тихомир Валериев Василев – Facebook

May be an image of 1 person and text

Ето и някои от умотворенията на министъра, който е в люта свада с едното вице как да разделят министерството на икономиката:

Основната икономическа зависимост на България от войната, която Русия поведе в ¿-кр@й н@ и наложените икономически санкции, е вносът на петрол и природен газ. - фирми у нас търсят стомана, защото я внасяме от ¿-кр@й н@ и Русия има недостиг на определени профили. Ама Лорер от де да знае.

Потокът на руските туристи отдавна не е най-значимият за българския туризъм - нито летен, нито зимен! Руските туристи лесно могат да бъдат заместени с такива от други държави. Още повече, че дори и след края на войната, руснаците трудно ще са платежоспособни туристи. От де ще ги вкарате тия туристи, че не се сещам

Немислима, тази четворна коалиция успешно преодолява препятствия след препятствия. - каквото и да значи това!

Настоящата война на Русия срещу ¿-кр@й н@ е изключително предизвикателство за колегите от БСП. За нашите колеги от БСП тази война с ¿-кр@й н@ ускорява по-скоро тяхната интеграция към съвременния европейски живот и това е чудесно. Поради това коалицията върви успешно напред.Щом от евроинтегреритета на БСП зависи коалицията при положение, че Станишев е шеф на ПЕС....

Когато до нас има война - това несъмнено променя всички планове на света. - Манията за величие у харвърТци е две обиколки пред тая на Бойко!

Край на войната обаче не може да има без промяна в Кремъл! Лорер смени Путин със замах!

Война от такъв мащаб на европейска територия е шок за целия Съюз. ЕС не е във война, но той от де да знае. А и шок за нас гражданите е, че при такава криза имаме такива некадърници на власт.

Инфлация вероятно ще има и тя ще се успокои, ако се успокои изобщо, към края на годината! - "Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е!"- Валери Божинов.

След тази канонада от умности от съпруга на съветничката на Асен, Виолета Лорер, г-н министъра Лорер е редно да напише #Оставка. Не за друго, а просто си не става момчето.

Шуробаджанащината в България води страната към пропаст от десетилетия, единственото положително от изявата на Лорер днес е, че успешно замести един друг неграмотник.

#ОставкаПКП #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как ¿-кр@ ин ци изгориха живи 50 души и бременна жена в О де с@?

Защо ние, данъкоплатците в най-бедната и тъпа държава в Европа, издържаме богати чужди граждани с луксозни джипове в България, вместо да лекуваме със същите пари (вместо с капачки) болните си деца?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!