Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мариела Нордел: ¿-кр@ ин ци, защо лъжете? Бягате от фашизма в страната си, а не от Путин!

Мариела Нордел

Мариела Нордел скочи публично, без да я е страх, че някой ще я нарочи!

Мариела Нордел доказа още веднъж, че има повече „топки“ от много мъже. Журналистката, пиар и кулинар скочи публично в нета като заговори директно на ¿-кр@ ин ските бежанци. Без да й пука дали някой ще я обяви за враг народен, русофил продажен или изкукала путинистка. Тя заяви това, в което вярва.

Мариела Нордел надигна глас срещу това, което се случва

Нордел попита директно ¿-кр@ ин ците, търсещи помощ и убежище в страната ни, защо лъжат. И колко им е платено, за да повтарят заучените фрази, които са им продиктували продажните медии.

„Защо лъжете? След като идвате в нашата родина и чакате помощи от нашите хора, от нашите – народните пари, кажете поне истината! Защото тези пари няма да дойдат от бизнеса и държавата, те идват от нашите джобове. На данъкоплатците, много от които не разполагат с 40 лева на ден.

Та кажете си поне от кого и защо бягате! Признайте, че не бягате от другаря Владимир Путин и от Русия, а от собствената си държава и от фашисткия режим в нея. От това бягате! Защото вие най-добре знаете на колко репресии сте подлагани и колко години… от нацистките организации в страната ви“, пише разпалено Мариела Нордел, цитира blitz.bg.

Тя е отвратена от „общата мода“ да се клевети Русия и руския народ, в името на нечие пъклено облагодетелстване. И зове бежанците от ¿-кр@й н@ да спрат с „театъра“ и „крокодилските сълзи по поръчка“, а да говорят. Да говорят истината.

„Няма да ни накарате да намразим руските си братя, които и в този момент приютяват в Русия ваши сънародници. И които доставят помощи с камиони в страната ви. В тази страна, в която лабораториите ви правят вируси и биологични оръжия“, бясна е Мариела Нордел.

Имам чувството, че ако Путин тайничко изтегли всичките си войски без да го обявява, тия ще се бият поне още 5 години и всекидневно ще излъчват кадри за Руската агресия!..

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как ¿-кр@ ин ци изгориха живи 50 души и бременна жена в О де с@?

Защо ние, данъкоплатците в най-бедната и тъпа държава в Европа, издържаме богати чужди граждани с луксозни джипове в България, вместо да лекуваме със същите пари (вместо с капачки) болните си деца?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Мариела Нордел: ¿-кр@ ин ци, защо лъжете? Бягате от фашизма в страната си, а не от Путин! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!