Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов ще се намеси във войната в ¿-кр@й н@. Отново ще дойдат платноходки в Черно море

Бойко Борисов ще се намеси във войната в ¿-кр@й н@. Отново ще дойдат платноходки в Черно море

Кристиян Коев

Бойко Борисов ще се намеси във войната в ¿-кр@й н@. Отново ще дойдат платноходки в Черно море.

Бойко Борисов ще се намеси в конфликта между Русия и ¿-кр@й н@. В това са сигурни анализатори, които обсъждат евентуална смяна на властта и Борисов отново да е премиер.

Според тях това е възможно и колкото по-бързо стане, толкова по-добре. Борисов като премиер ще се намеси в конфликта и трескаво ще започне да търси дипломатическо решение. Близостта му с Ердоган, Путин, Макрон и з€л€н с₭и му дава възможност да е медиатор смятат анализатори.

Не трябва да се забравя, че Борисов оцеля като премиер толкова години, защото водеше балансирана политика и България не стана враг на никого.

Сегашното правителство води крайни политики, а българина не желае това. Може да сме в евроатлантическото семейство, но това не означава да не гледаме първо българските интереси, а те са да не си създаваме врагове. Борисов знае да гаси пожари, а сегашните управници не се съобразяват с желанието на народа да сме неутрални. Балансът липсва в управлението и затова според анализатори в България в тези тежки времена трябва такъв като Борисов. Анализът е, че той отново ще бъде премиер и нуждата от него става голяма.

Имам чувството, че ако Путин тайничко изтегли всичките си войски без да го обявява, тия ще се бият поне още 5 години и всекидневно ще излъчват кадри за Руската агресия!..

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как ¿-кр@ ин ци изгориха живи 50 души и бременна жена в О де с@?

Защо ние, данъкоплатците в най-бедната и тъпа държава в Европа, издържаме богати чужди граждани с луксозни джипове в България, вместо да лекуваме със същите пари (вместо с капачки) болните си деца?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Бойко Борисов ще се намеси във войната в ¿-кр@й н@. Отново ще дойдат платноходки в Черно море

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!