Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„ДНЕШНИТЕ НАЙ-ВЪРЛИ ПРОПАГАНДИСТИ НА ЗАПАДА СА ДЕЦАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГИТАТОРИ…

„ДНЕШНИТЕ НАЙ-ВЪРЛИ ПРОПАГАНДИСТИ НА ЗАПАДА СА ДЕЦАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГИТАТОРИ…

„ДНЕШНИТЕ НАЙ-ВЪРЛИ ПРОПАГАНДИСТИ НА ЗАПАДА СА ДЕЦАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГИТАТОРИ…

Иван Спиридонов

Имам чувството, че ако Путин тайничко изтегли всичките си войски без да го обявява, тия ще се бият поне още 5 години и всекидневно ще излъчват кадри за Руската агресия!..

…През комунизма най-противни бяха натегачите. Това са хора, които лъжеха платено, но с плам. Понякога говореха с руски акцент, за да намекнат колко са свойски с центъра в Кремъл. Наричаха СССР винаги съюза, защото трябваше да покажат близост, вътрешна връзка. Правеха и смешки, майтапи със загнилия Запад, за да покажат, че не е само пропаганда, просто си говорим, споделяме си дружески, с хумор. Не бяха глупави, в никакъв случай, просто фалшиви. Вероятно дори и сред тях някои са си давали сметка, колко жалко изглеждат. Повечето обаче агитираха наистина убедено, сигурно след толкова години лъжи вече не можеха да правят разлика.

Обикновено темите бяха философски, величието и силата на марксистко-ленинското учение. Там доказваха научно как комунизмът е правилен и единствен. След това имаше история, знаеха наизуст числата на убитите в Хирошима и Нагазаки, точните жертви на американските войници във Виетнам… за робството в САЩ и интербригадистите при Франко – насън да ги бутнеш, почваха да цитират.

След това имаше култура – Ален Мак, Карел Гот, правилната музика и изкуство. Трябваше да я слушаме по радио, по заведения – имаше квоти, 70% соцлагер, 30% западна музика, така беше официално. Пускаха сериали, На всеки километър и 17 мига от пролетта, нашите варианти на западните екшъни. Обсъждаха правилното изкуство, възвеличаваха соцреализма, заклеймяваха упадъчните течения.

Днес пак стана същото. Децата на кремълските подлоги дойдоха да ни преподават демокрация и либерализъм. Пак има философски лекции, за неизбежната победа на световния мултикултурализъм, същите купешки лафове и безсмислици. Пак ни обясняват историята, колкото по-отминала, толкова по-добре, за да е безопасно. Пак ни учат на правилна култура, с американски акцент и чуждици, нали трябва да се види, че са близки до центъра.

Вместо сравненията с автомобили, сега мерят мотори. Абе тия руски рокери, като са такива патриоти, що не са с руски мотори? Абе като в Москва е толкова добре, я кажи ми една руска стока, дето ползваш? И с остроумието на петокласник се пъчат гордо по стените на фейсбук, харесват се един-друг и си пляскат взаимно. Разбира се, вероятно и в техните къщи няма да намерят една американска стока, просто защото днес стоките са китайски. И те не гледат интервютата си на американски телевизор, защото няма такива, и те перат индийските си дънки в немска пералня, докато взимат чешка бира от турски хладилник. Опорните точки обаче са важни за всички агитатори, онези спасяваха постоянно Анджела Дейвис, тези търсят руска бяла техника, това е положението.

Същото е и при историческите сказки – онези по цял ден разясняваха за братушките, тези за американците.Онези ревяха за Гренада и Никарагуа, тези за ¿-кр@й н@ и Косово. Светът отдавна върви напред, но пропагандаторите са най-сигурни в дълбокото минало, в крайна сметка е безопасно да плюеш по умрели хора във войни.

Има колкото щете примери за подобни биографии на съвременните борци за световен мир и демокрация. Дори това не е проблем, все пак всеки има правото да се променя, да се развива. Проблемът е, че тези хора нямат никакво развитие. Спомняте ли си онази сценка с бай Ганьо, в която променят резолюцията за Стамболов? Всичко благородно става вагабонтско, прогресивното – мракобесно, но най-забавната част е тази за Русия, сега славянски братя ли сме, или ония са миризлив ботуш?

Вчерашните братя с великия, нерушим съюз, днес са основните врагове. Вчерашните разясняващи за гнилия империализъм, днес са върли западняци и американци. Хора, които преподаваха марксизъм, днес ни помагат да разберем правилно комюникето от срещата на НАТО…

“Винаги с победителите” е лозунгът на тези хора. Или, както го е написaл вече Алеко, бай Ганьо и опозиция – ама де-де!

Бележка: например видните демократи и рупори на глобализма Евгений Дайнов, Иван Кръстев, Огнян Минчев и Красен Станчев. Бащите и на четиримата принадлежаха към висшата номенклатура в БКП.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: "ДНЕШНИТЕ НАЙ-ВЪРЛИ ПРОПАГАНДИСТИ НА ЗАПАДА СА ДЕЦАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГИТАТОРИ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!