Следвайте "Буднаера" в Телеграм

У нас съвсем не само премиерът не може да говори на български. Целият Министерски съвет не може да говори на разбираем български език

No photo description available.

Liyana Pandelieva

У нас съвсем не само премиерът не може да говори на български. Целият Министерски съвет не може да говори на разбираем български език и в резултат – тези тежко невнятни хора са пряка причина за създаването на негативни нагласи и истерии сред българите.

– Всички сте видели призиви българските пенсионери да излязат от България, да влязат отново и като крещят „Слава ¿-кр@ ин е!“ да се обявят за бежанци, за да им дават по 40 лева на ден;
– Бяха намесени капачките за кувьози – да сме кажели на бежанците, че докато ще богатеят на наш гръб, тук нямаме пари за качествена детска грижа;

May be an image of 5 people, child, people sitting and indoor

– Тези пари трябва да бъдат дадени директно на българските семейства с деца (мечтата някой да ни замеря с пари е по-силна от всяка национална доктрина) и всички ще живеят богато и честито.

Нито един държавен представител не успя да конструира цяло изречение, което да гласи:

„Обмисляме да осигурим по 40 лв. издръжка на човек на ден за всички хотелиери с регистрирани места за настаняване, при които са отседнали ¿-кр@ ин ски бежанци. Единствено хотелиерите ще получат тези пари, само когато докажат направените разходи за срок не по-дълъг от три месеца.

Пари за лично подпомагане на ¿-кр@ ин ските бежанци не са предвидени.“
Е да, но толкова комплексна мисъл е непосилна за настоящето правителство и затова излезе, че всяка ¿-кр@ ин ка и нейните деца ще получават по 40 лева дневно, по 1200 лева месечно на калпак, а ако е в група с още трима, направо никога няма да си тръгнат оттук.

Всъщност, досега подобно решение не е гласувано, защото първоначалната идея означава пряка държавна помощ за хотелиерите, което е недопустимо спрямо правилата на ЕС. Е, някой се досеща, че това може да бъде наречено „хуманитарна помощ“, само дето още не е гласувано.

Та истерията на мнозина е разбираема, но никой не бива да се вълнува: с нашето темпо на институционална организация, нищо чудно ¿-кр@ ин ците да си тръгнат, преди нашите хотелиери да видят някой лев.

И не – не мечтайте да сте бежанци. Животът на стотици хиляди хора е вече необратимо счупен.

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как ¿-кр@ ин ци изгориха живи 50 души и бременна жена в О де с@?

Защо ние, данъкоплатците в най-бедната и тъпа държава в Европа, издържаме богати чужди граждани с луксозни джипове в България, вместо да лекуваме със същите пари (вместо с капачки) болните си деца?

Зает съм от две години да събирам капачки, че да може българското правителство да направят за 10 млн. лв. детска болница за българските деца! Трябва да помагаме на нашето правителство, защото те нямат финансови възможности! Все пак платиха 1,5 милиарда за...

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!