Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите

Автор: Петко Добрев

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите

Анализаторите на Запада трябваше да разберат, че Путин държи на руската история и спазва нейните правила

Когато Путин ни казваше: „Посъветвайте з€л€н с₭и да изпълни Минските споразумения“, какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Днес можем да кажем, че ¿-кр@й н@ бе излъгана и изоставена от Запада. Страданията на хората са големи.

Но преди това фактите показват, че ¿-кр@й н@ не изпълни Минските споразумения. А Западът се направи на сляп в продължение на 8 години. Вместо ¿-кр@й н@ да изпълни Минските споразумения, тя бомбардираше Донбас. Всеки ден загиваха мирни хора и се разрушаваха домове, болници и училища.

Осем години Западът бе със затворени очи. Предполагам, че тази слепота се дължи на заслепението на политиците от Запада.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

При положение, че Путин управлява повече от 20 години и днес да се твърди, че никой не е очаквал военни действия от негова страна, можем да кажем само едно – нито политиците на Запада, нито политическите анализатори са на ниво.

Да, това е самата истина, трябва да си го кажем – Западът няма лидери. А само хора, способни да бъдат истински лидери, могат да разберат думите на друг лидер.

Защото лидерите имат една особеност в поведението. Не говорят празни приказки и това, което кажат, го и правят.

Днес обаче същият този Запад е с лицемерно отворени очи. Западът налага санкции на Русия и чрез услужливите медии налагат тезата, че всеки момент Путин и Русия ще рухнат.

Тук бих споделил едно мое мнение, което се отнася за дълбоките заблуди на Запада. Беше време, когато същият този Запад колонизираше и управляваше останалия свят. Но това отдавна е минало. Днес например Азия е с много по-голяма тежест за света, отколкото Запада.

Какво да сравняваме между Азия и Запада – население, перспективи за икономическо развитие?

Ето защо Путин, за разлика от Запада, е разбрал, че е много по-важно да е в стратегически отношения с Азия и Латинска Америка, отколкото със Запада. Поради тези обстоятелства смятам, че санкциите, които Западът налага на Русия, са повече от безсмислени. Междувременно цените в Европа просто си растат и нямат никакво намерение да спират растежа си. Това явление в учебниците по икономика се нарича инфлация.

Но явно в Европа действа желязна цензура и затова никой не говори за инфлацията. Това към днешна дата е резултатът за обикновения европеец – жестока инфлация. И е редно да погледнем и останалия свят през призмата на войната в ¿-кр@й н@. Доколкото ми е известно, в Азия тази война не влияе за развитие на инфлация.

Е, тогава какво прави Европа? Не се ли самоубива? Самоубива се и още как! И е време вече традиционният европеец да си зададе въпроса –  накъде ни води европейският политически елит?

Когато Путин ни казваше:  „Посъветвайте з€л€н с₭и да изпълни Минските споразумения“, какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на ¿-кр@й н@ Минските споразумения? Не, нямаше да има.

И защо трябва тогава да се правим на идиоти и да търсим вината единствено и само в Путин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на ¿-кр@й н@ да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.

За разлика от Европа САЩ не страдат от неизпълнението на тези споразумения, напротив, военната им индустрия печели.

А ако имаше западни анализатори, които да познават историята на Русия, безспорно щяха да се сетят за Цариградската конференция, състояла се в края на 1876 г и приключила в началото на 1877 г. Тогава Османската държава отказва да изпълни договореностите, за които посланиците на Великите сили държали. И този отказ бил повод Русия да обяви война на Високата порта. Резултатът от войната е ясен – Османската държава загубила и започнал последният етап от нейната история като империя. За толкова години анализаторите на Запада трябваше да разберат, че Путин държи на руската история и спазва нейните правила.

Затова Путин може да бъде и лесно предвидим – просто трябва да слушат какво говори, защото казаното го изпълнява и да четат руската история, защото той вярва, че е отговорен пред нея.

Затова и той е уверен, че не е окупатор, защото дава заповед на армията в резултат на неизпълнените Мински споразумения, също както през 1877 г. Ето защо е абсолютно безсмислено да се търси обяснение за действията на съвременния руски самодържец в предполагаеми психични отклонения. Просто трябва да приемем, че той живее с увереността за дълг пред руската история.

Само преди броени дни Медведев ни предупреди да се събудим и да погледнем реалността на новия свят. И ако не се събудим, цената на природния газ ще стане космическа. Чухме ли Медведев ние, европейците? Ами не, не го чухме. И цените полетяха в космоса.

Та това направихме европейците. Вместо да се осъзнаем, ние се включихме във филма на з€л€н с₭и. Да, но не предвидихме, че този филм ще бъде сериал. Сега сме в първа серия – лошият Путин и трагичният герой з€л€н с₭и. Но кои ще бъдат втора и трета серия?

По мое мнение втора серия ще бъде залавяне и изправяне пред съд на всички онези, които Путин определя като нацисти. Вероятно тогава те ще бъдат доста приказливи, за да потърсят спасение.

А дали Западът ще има сили да преживее онова, което те ще говорят? И дали, когато Западът чуе и другата истина, няма да си посипе главата с пепел?

Няма как Западът да пропусне втори епизод от сериала на з€л€н с₭и – вече е участник в него. Възможно е да има и трета серия – ¿-кр@й н@ се разпада. И всичко това, защото Западът заложи на един комик, който не можа да различи филмовия от геополитическия сценарий.

И ако трябва да бъдем още по-конкретни, Западът с подкрепата на Майдана подписа присъдата на ¿-кр@й н@.

Ето защо политиците, които са виновни за днешните страдания на ¿-кр@й н@ и ¿-кр@ ин ците, са тези, които извършиха и подкрепиха преврата срещу Янукович, както и не изпълниха Минските споразумения.

Редно е да се запитаме и ние, българите, какво направихме, какво получихме и какво ни очаква?

Последните дни българското политическо небе е наситено с ястреби. Кой от кой по-смел по отношение на Путин и Русия. Всякакви анализатори се разтревожиха за рейтинга на Путин, който спадал стремглаво. Е, да ама по същото време в България цените се качват. Но това според ястреби и анализатори е нищожен проблем. Този проблем е толкова незначителен, че според тях дори не се нуждае от коментар. Но както властта, така и ястреби и анализатори трябва да се замислят. Те и в ¿-кр@й н@ ястребите, и властта не вярваха, че ще предизвикат война, но днес тя е факт.

Е, в нашата мила България години наред се говори, че най-накрая народът, обикновените хора ще излязат на улицата и ще потърсят саморазправа с онези, които смята, че са виновни за състоянието на българите и държавата ни. И ако сега има залъгалки със снежни топки, утре може снежните топки да се заменят с павета. А българските ястреби трябва да разберат, че в очите на Путин и Байдън дори не са врабчета, а канарчета.

И да се върнем към многострадалната Европа. Европейските политици трябва да се подчиняват на правилата и логиката. Ако искаме мир в ¿-кр@й н@, то нека направим така, че да има мир.

За какъв мир ще говорим, ако въоръжаваме режима на з€л€н с₭и? Ако искаме европейците да живеем в благополучие защо трябва да налагаме санкции на Русия, които предизвикват икономически затруднения за нас самите?

Лицемерието на ЕС и липсата на лидери в него разчистват пътя на националистите в Европа. Голямата инфлация и самозабравата на политическия елит са факторите, които създават почвата за появата и утвърждаването на националисти, които могат да се превърнат и в лидери.

Нека само си припомним как се появи и утвърди Хитлер преди години. Германското селячество бе изправено пред разоряване след края на Първата световна война. И се появи Хитлер, който завладя германците първо с икономическа програма, която за изненада се използва и до днес в ЕС. Хитлер отне правото на банкерите да отнемат земята на селяните, като създаде държавна банка, която пое финансирането на същите тези разорени селяни. Хитлер въведе практиката държавата да се намесва приоритетно в пазара на земеделска продукция, чрез структура която днес наричаме държавен резерв. Освен това въведе и дотации за земеделците. Е, днес наричаме тези икономически мерки с други думи – програма за развитие на селските райони. И после дойде нацизмът. А после дойде и Втората световна война.

Ето защо е време Европа да се събуди и погледне истината с отворени очи – войната днес е заради преврата през 2014, наречен Майдан, и неизпълнението на Минските споразумения от страна на ¿-кр@й н@.

Икономическите санкции, налагани на Русия, вредят и на Европа. Въоръжаването на ¿-кр@й н@ не е стъпка към мир.

Европа не бива да допуска да бъде въвлечена от ¿-кр@й н@ в спирала на инфлация и несигурност/epicenter.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!