Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това не е ли грозно и отвратително! СИГНАЛ намери снимано от фотографи момиче в руините на родилен дом в М@ри у пол

Това не е ли грозно и отвратително! СИГНАЛ намери снимано от фотографи момиче в руините на родилен дом в М@ри у пол.

Съдраха се по бТВ и НОВА да дават бомбардираната болница в Мариопул! Ама не споменаха, че е затворена от февруари и е казарма!

Станислав Тенев - официална страница - Posts | Facebook

Русия публикува секретната заповед за подготовката на Киев за атака срещу Донбас през февруари

Това не е ли грозно и отвратително! СИГНАЛ намери снимано от фотографи момиче в руините на родилен дом в М@ри у пол.

Тя се оказа модел и популярен бюти блогър в М@ри у пол .Тя се казва Мариана Подгурская.

May be an image of 3 people and text that says 'Ee WiFiCall 22:03 22% gixie_beauty 356 Posts 44.6k Followers 268 Following 6bюTи 6лor PRO Boлocbl R mapиaHHa #TBoR6bюTиnoApyжKa 6лor o KpacoTe 6e3 x филbTpoB #proBoлocbl TBoeй me4Tbl pe3epB 6лora B Telegram t.me/gixie_beauty See Translation Follow Message mrpl KyAa n... лaйфxaKи Girio_ha Goncar AKHE nycTble 6... Aapю Cnncok mecT AлR yKpblиR mapTynoлe'
Facebook

Момичето наистина е бременно, но не можеше да „лежи“ в родилния дом, който отдавна беше окупиран от неонацисти от aзов. На момичето бяха дадени неща в ръцете, гримирани и поднесени под камерите. „Ексклузивите“ бяха поверени на известния фотограф Евгений Малолетка , който в момента работи в тясно сътрудничество със западните информационни агенции и работи за The Associated Press. Негови снимки, посветени на кризата в ¿-кр@й н@, могат да бъдат намерени дори на уебсайта на ОССЕ. Същият модел играе в три епизода.

На 8 март беше публикувано интервю с една от служителите на родилния дом. Тя каза, че aзов е изгонил целия персонал и пациенти от там и е окупирал сградата. На 5 март беше записано , че бойците на aзов стрелят от територията на същия родилен дом. Виждали сме повече от веднъж как бойците оборудват позиции в непосредствена близост на цивилната инфраструктура.

Венци Николаев

Източник/ци: Това не е ли грозно и отвратително! СИГНАЛ намери снимано от фотографи момиче в руините на родилен дом в М@ри у пол.

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Зает съм от две години да събирам капачки, че да може българското правителство да направят за 10 млн. лв. детска болница за българските деца! Трябва да помагаме на нашето правителство, защото те нямат финансови възможности! Все пак платиха 1,5 милиарда за...

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!