Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Песков: На целия свят ще му е интересно да научи какво са правили биолабораториите на САЩ в ¿-кр@й н@

Информацията ще бъде разкрита своевременно, твърди гласът на Кремъл

На 24 февруари екстрено са унищожени свръх опасни патогени: причинителите на чума, сибирска язва, тулеремии, холера и други смъртоносни болести, твърди говорителят на руското Министерство на отбраната

Кремъл се надява, че ще успее да изясни ситуацията около биолабораториите на САЩ в ¿-кр@й н@. На целия свят ще му бъде интересно да научи с какво именно са се занимавали те, увери прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. 

Кремъл се надява, че ще успее да изясни ситуацията около биолабораториите на САЩ в ¿-кр@й н@. На целия свят ще му бъде интересно да научи с какво именно са се занимавали те, увери прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. 

"Тази тема, разбира се, е много важна. И е важна за целия свят. Да се надяваме, че ще успеем да изясним какво са правили тези учреждения, които са функционирали на територията на ¿-кр@й н@ и експлоатацията на които фактически се е осъществявала от американски специалисти", каза представителят на Кремъл на брифинг за журналисти в сряда. 

По мнението на Песков "навярно на целия свят ще му бъде интересно да разбере и узнае с какво да се занимавали тези учреждения". Той уточни, че съответните данни могат да бъдат разкрити своевременно. 

По-рано официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков съобщи, че по време на специалната военна операция са били разкрити факти за екстренно унищожаване от киевския режим на следите на реализирана на територията на ¿-кр@й н@ военно-биологическа програма, финансирана от Министерството на отбраната на САЩ. По думите му от сътрудници в украйнските биолабораторий е получена информация за екстренно унищожаване на 24 февруари на свръх опасни патогени: причинителите на чума, сибирска язва, тулеремии, холера и други смъртоносни болести.

По-късно представител на САЩ е подтвърдил наличието на биологични изследователски обекти в ¿-кр@й н@. 

РИА Новости предаде по-рано, че заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд е казала, че в ¿-кр@й н@ има съоръжения за биологични изследвания. Киев и Вашингтон обаче работят за предотвратяване на това натрупаните там материали да попаднат в ръцете на руските сили. 

Превод и редакция "Епицентър"

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Песков: На целия свят ще му е интересно да научи какво са правили биолабораториите на САЩ в ¿-кр@й н@

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!