Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерите на ЕС имат среща 10-11ти където ще си кажат, че са много тъпи и дружно ще излязат с декларация че освен че са тъпи, но са и притеснени за ситуацията

Todor Angelov Angelov: Бензина е 4,5$ ср.цена днес в сащ. Опитаха да договорят с Венецуела и ОАЕ, но греда. Последна надежда е Иран където искат да договорят доставки чрез ядрената сделка , но забравиха че Аятолаха беше в Кремъл и подписа 20г стратегически парт.д-р. А и Русия има искания като гарант по сделката, които ако бъдат изпълнени, на практика обезмислят санкциите. И там ще е греда.

Следва бензин по 7$ както Тръмп им предсказа и бунтове. Още сега американците са много наострени, ето снимка да им видите част от настроенията. Другия момент е че Русия е най-големия износител на пшеница. и ред други храни и суровини.

Лидерите на ЕС имат среща 10-11 където ще си кажат че са много тъпи и дружно ще излязат с декларация че освен че са тъпи, но са и притеснени за ситуацията. След което ще наругаят Байдън и няма да се присъединят към бан на енергоресурси от Русия. Друго не очаквам.

Резултата: Да, храни и бензин ще поскъпнат за цял свят и за нас. Докато не свърши войната/операция или..кой както иска.

Димитър Байрактаров: Старата и консуматорски настроена Европа изглежда все по-нелепо и тъжно в устрема си да запази стандарта на живота си. Вижда се, че, партньорите от Запад се самопоставиха в собствената си клопка, която бе плод на осемгодишно мълчание за зверствата и убийствата, извършвани от фашистките отряди в ¿-кр@й н@. Слава на Бога, че на некои люде у нас картината започва да им се изяснява в мътните мисли на главите им. Колкото по-бързо прекратят нелепата си медийна пропаганда, толкова по-ниска цена ще заплатим за глупостта им. Нужна е повече от всякога ефективна и разумна дипломация.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!