Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай: САЩ незабавно да разкрият данни за биолабораториите в ¿-кр@й н@ - може да са само върхът на айсберга

Китайското външно министерство призова САЩ да публикуват данни за военните биолаборатории в ¿-кр@й н@. Говорителят на министерството Джао Лиджиан каза, че на територията на ¿-кр@й н@ работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения. По думите му, САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни, съобщава ТАСС.

Китайското правителство призовава Съединените щати незабавно да разкрият информация за военните биолаборатории, разположени в ¿-кр@й н@, и вирусите, които се изследват там. Това съобщи във вторник на редовен брифинг говорителят на китайското външно министерство Джао Лиджиан.

Както отбеляза той, на територията на ¿-кр@й н@ работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения. „Съединените щати, като страната, която разполага с най-много информация за лабораториите, трябва да разкрият съответните данни възможно най-скоро, включително за вирусите, които са били там, и естеството на изследванията върху тях“, каза той.

„В името на здравето на народа на ¿-кр@й н@, съседните региони и извън тях, ние призоваваме съответните страни да гарантират безопасността на тези лаборатории“, подчерта Джао Лиджиан.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

"Военно-биологичните програми на САЩ в ¿-кр@й н@ може да са само върхът на айсберга. Под претекст за сътрудничество за намаляване на рисковете за биологичната сигурност и защита на глобалното здраве, САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни. Американската страна също извърши много военни действия. биологични изследвания в лабораторията "Форт Детрик". Какви са истинските намерения на Съединените щати? Какво точно направиха те?", попита говорителят на китайското външно министерство.

„Призоваваме Съединените щати да предоставят изчерпателна информация за своите военно-биологични програми както на американска земя, така и в чужбина и да приемат международна проверка“, завърши китайският дипломат.

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

В неделя говорителят на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков съобщи пред репортери, че руските въоръжени сили по време на специална операция в ¿-кр@й н@ са разкрили факти за осъществяване на финансирана от САЩ военна биологична програма. Според генерала е получена информация от служители на ¿-кр@ ин ските биологични лаборатории за спешното унищожаване на особено опасни патогени на 24 февруари: чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни болести, припомня ТАСС.

Игор Кирилов, ръководител на Силите за радиационна, химическа и биологична защита на руските въоръжени сили, съобщи вчера, че в ¿-кр@й н@ е сформирана мрежа от над 30 биологични лаборатории, чийто клиент е Агенцията за намаляване на заплахите към Министерството на отбраната на САЩ. По думите му, на 24 февруари всички те са получили задача от Министерството на здравеопазването на ¿-кр@й н@ да унищожат напълно биоагентите в лабораториите. Според Министерството на отбраната на Русия размерът на американското финансиране за биолаборатории в ¿-кр@й н@ е над 200 млн. долара. / Glasove.com

Тропчо Драгойчев: Русия разкри десетки тайни американски био-лаборатории в ¿-кр@й н@.
Диляна Гайтанджиева показа че в София също действа една такава лаборатория.
Къде отиват био-данните, взети с "тестове" за КобиD?
Ясно е вече че вирус НЯМА. Крадат се ДНК проби.
Фирма Геника взема ДНК пробите и ги дигитализира.
Дигитализираните ДНК се въвеждат в суперкомпютър.
Така всеки човек, на който му е "взет тест" може да се контролира дигитално чез 5джи и суперкомпютъра в Технопарк.
Това е системата Eu NCR.
Това е автомобила на Геника. Това е номера, а това е фактурата.

Тропчо Драгойчев: Защо Макрон НЕ си дава "теста" за КодиВ за да НЕ му вземат ДНК?
Какво стана когато Путин разбра, че американци крадат ДНК от руснаците?
Какво стана когато САЩ разбраха, че Китай краде ДНК от американците с китайски "тестове" за КодиВ?

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!