Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обръщение на българите от Република Крим

Българите от РКрим

/Поглед.инфо/ Ние, българите от Република Крим, се обръщаме към гражданите на Русия и световната общност с израз на пълна подкрепа за действията на президента и руските въоръжени сили в ¿-кр@й н@.

За съжаление има загинали и ранени. Пролива се кръвта на руснаци, ¿-кр@ ин ци, българи, чеченци, евреи и много други националности от нашия народ.

Днес, 3 март 2022 г., както и преди 144 години, когато България беше освободена от чуждо иго, Русия има не лесната, но най-важната роля на „международен хирург” за премахване на раковите тумори на нацизма и тероризма .

Там, където тялото на държавата е засегнато от метастазите на фашизма, руският войник е принуден да дойде и да направи хирургична операция. В същото време той търпеливо слуша виковете и злоупотребите на упоените от болестта хора.

Времето ще мине и след като са се отървали от дрогата на нацизма, хората ще бъдат благодарни на своя брат лечител.

Специалната операция, която се провежда в ¿-кр@й н@, е насочена към поддържане на мира и стабилността не само в Европа, но и в целия свят. Това е крайна, принудителна и единствена вярна мярка в сегашните условия.

В същото време дойде моментът сериозно да се говори за превантивни мерки преди военните операции.

В крайна сметка разпространението на фашизма в ¿-кр@й н@ не се случи изведнъж, години наред имаше пропаганда и насаждане на чужда нацистка идеология и фалшиви ценности, които отровиха здравото тяло на ¿-кр@ ин ския народ.

Липсата на държавна идеология за развитието на Русия, механизъм за нейното разпространение и защита, води до стратегически вакуум от идеи в съзнанието на хората, особено на младите хора. А природата, както знаете, не търпи празнота.

Празнотата трябва да бъде запълнена с хуманни цивилизовани мечти и идеи.

Русия се нуждае от ясно формулиран, основан на научен подход и вековна традиция свой собствен цивилизационен модел на развитие.

Русия трябва и може да стане Прометей на човешката цивилизация. И тогава няма да се налага да спасявате никого, целият свят ще се нареди за Светлината!!!

Ние сме с президента и въоръжените сили на Русия!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Обръщение на българите от Република Крим - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!