Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От Ватикана посочиха истинската цел на Запада в ¿-кр@й н@

/Поглед.инфо/ Ватиканският дипломат и бивш апостолически нунций в САЩ Карло Мария Вигано излезе с изявление, в което нарече намесата на НАТО и ЕС в ¿-кр@ ин ската политика нелегитимна и разкритикува западния подход към цензурата.

„Създава се впечатление, че администрацията на Байдън, както и НАТО и Европейският съюз като цяло, умишлено искат да поддържат ситуация на очевиден дисбаланс и да направят невъзможен всеки опит за мирно уреждане на ¿-кр@ ин ската криза“, цитира го РИА Новости . .

Вигано обърна внимание на манипулациите на „мейнстрийм“ медиите, чиято позиция сега отразява основната стратегия на Запада и се представя като единствено правилна. Представителят на Ватикана посочи и желанието на Запада да установи свои собствени правила в ¿-кр@й н@.

В същото време той призна, че на Киев много недопустими действия му се разминават - например преследването на рускоезичното население в страната, организирането на лаборатории под егидата на Пентагона и преследването на онези, които не са съгласни с настоящите ¿-кр@ ин ски власти.

„Нека ¿-кр@ ин ците погледнат какво се случи със страните от Европейския съюз: <...> проспериращи и независими нации, различни по своята етническа, езикова, културна и религиозна специфика, се превърнаха в безформена маса от хора без идеали, без надежда , без вяра”, продължи разсъжденията си архиепископът.

На 24 февруари руският президент Владимир Путин обяви , че е решил да проведе специална военна операция, за да защити хората от тормоз и геноцид от киевския режим, да демилитаризира и денацифицира ¿-кр@й н@, да изправи пред съда онези, които са извършили множество кървави престъпления срещу цивилни граждани, включително руски граждани. Държавният глава подчерта, че Русия няма да позволи на ¿-кр@й н@ да има ядрени оръжия.

Превод: ЕС

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: От Ватикана посочиха истинската цел на Запада в ¿-кр@й н@ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!